Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΝΑΠΤΥΞΗDESIGNΗ ROOMS παρουσίασε τις νέες συλλογές επένδυσης τοίχου Armani Casa, Missoni Home...

Η ROOMS παρουσίασε τις νέες συλλογές επένδυσης τοίχου Armani Casa, Missoni Home και CO.DE

Ένα υπέροχο βράδυ, έμπνευσης, δημιουργικότητας και δικτύωσης είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της ROOMS για την αποκλειστική παρουσίαση των νέων συλλογών επένδυσης τοίχου των διεθνώς φημισμένων brands Armani Casa, Missoni Home και CO.DE. Επίτιμοι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση ήταν, ο Export Manager της JV (Jannelli e Volpi), Joseph Naklé, και ο Area Manager της Armani Casa, Franscesco Scillieri, οι οποίοι ήρθαν στην Κύπρο από την Ιταλία για να παρουσιάσουν οι ίδιοι στο κοινό της Λεμεσού τις νέες τους συλλογές.

Limassol Today - Img 8527
Από αριστερά: Franscesco Scillieri-Area Manager της Armani Casa, Γιάννης Λαζαρίδης-Διευθύνων Σύμβουλος της ROOMS, Joseph Naklé-Export Manager της Jannelli e Volpi, και Κώστας Ευριπίδου-Ιδρυτής και Ιδιοκτήτης της ROOMS.

Τις νέες συλλογές των τριών ιταλικών brands παρουσίασε ο Joseph Naklé. Ο Export Manager της JV αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην πηγή έμπνευσης της κάθε συλλογής, στη σύνθεση όλων των επενδύσεων τοίχου, καθώς και στον τρόπο κατασκευής τους.

Limassol Today - Img 8372

Η ομάδα της ROOMS είχε την ευκαιρία να ξανασυναντηθεί με παλιούς πελάτες και να συζητήσουν σε χαλαρή διάθεση και σε μια φανταστική ατμόσφαιρα. Παράλληλα με την παρουσίαση των νέων συλλογών Armani Casa, Missoni Home και CO.DE, οι προσκεκλημένοι είχαν τη μοναδική ευκαιρία να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι την ποιότητα των επενδύσεων τοίχου που η ROOMS αποκλειστικά εκθέτει στον εκθεσιακό της χώρο.

Η ομάδα της ROOMS εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Joseph Nakle, Franscesco Scillieri και σε όλους τους πελάτες της για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Η ROOMS άνοιξε τις πόρτες της το 2006 και απέκτησε γρήγορα εξέχουσα θέση στη λιανική και κατασκευαστική αγορά επίπλων, εκπροσωπώντας τις πιο διάσημες μάρκες επίπλων στον κόσμο. Πλήρως στελεχωμένη από ομάδα εσωτερικών σχεδιαστών και διαχειριστών έργων, η ROOMS είναι σε θέση να υλοποιήσει κάθε είδους οικιστικό ή εμπορικό έργο, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον τύπο του, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο επαγγελματισμού, ενθουσιασμού και φροντίδας.

Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων που προσφέρει η ROOMS περιλαμβάνει κουζίνες, ντουλάπες, πόρτες και παράθυρα, κινητά έπιπλα, έπιπλα εξωτερικού χώρου, ταπετσαρίες, φωτιστικά, αξεσουάρ και άλλα, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, με το κλειδί στο χέρι. Ταυτόχρονα παρέχει στους πελάτες της την Υπηρεσία Εσωτερικού Σχεδιασμού, μια υπηρεσία που διασφαλίζει ότι μέσα από μια ομαλή συνεργασία με τους ειδικούς του τομέα, θα κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τις επενδύσεις τοίχου της ROOMS, επικοινωνήστε με ένα μέλος της ομάδας και κλείστε ραντεβού στο +35725828202 ή στείλτε μήνυμα στο [email protected].

Website: www.rooms.com.cy
Instagram: https://www.instagram.com/rooms_furniture/
Facebook: https://www.facebook.com/roomsfurniturecyprus/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/rooms-furniture/

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης