Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣIDENTITYΦαντασμαγορικές εικόνες από τον βυθό της Λεμεσού (VIDEO)

Φαντασμαγορικές εικόνες από τον βυθό της Λεμεσού (VIDEO)

Η καταδυτική εμπειρία στη Λεμεσό γίνεται χρόνο με τον χρόνο και πιο ενδιαφέρουσα. Φαίνεται πως όταν κανείς αντιλαμβάνεται τα assets της πόλης του, δημιουργεί και όμορφες μορφές ανάπτυξης, και ευκαιριών ψυχαγωγίας. Σε αυτή την περίπτωση, η Λεμεσός αξιοποιεί πλήρως τη θάλασσα της, η οποία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας της, και απαράβατο μέλος της προσωπικότητας της.

Ο τεχνητός ύφαλος που δημιουργήθηκε στο βυθό της Λεμεσού, με το ναυάγιο, τους αμφορείς, τα πανέμορφα γλυπτά που ποντίστικαν πρόσφατα, έδωσαν νέα ζωή ψαριών και αναγέννησαν ένα βιότοπο φανταστικής ομορφιάς και θαλάσσιας ζωής.

Η ολοκληρωμένη Διαχείριση της παράκτιας ζώνης της Λεμεσού σίγουρα θα προσελκύσει, τόσο καταδυτικό τουρισμό, αλλά και ντόπιο πληθυσμό να ανακαλύψει την υποβρύχια Λεμεσιανή ζωή η οποία όπως και να το κάνουμε είναι επίσης κομμάτι του δημόσιου χώρου, όπως είναι οι πλατείες, τα πάρκα και οι δρόμοι. Η εμπειρία της κατάδυσης συνδυάζει τον οικολογικό τρόπο αναψυχής, την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και βοηθά να δούμε την υψηλή βιοποικιλότητα, τους εντυπωσιακούς υποθαλάσσιους γεωλογικούς σχηματισμούς, τα πλούσια οικοσυστήματα μας.

Τα θαλάσσια μεσογειακά οικοσυστήματα, το τοπίο, τα φύκια και τα ζώα καθώς και τα ναυάγια της θαλάσσιας περιοχής μας είναι ένα αξιοθέατο που μαρκάρει τη Λεμεσό στον χάρτη των προορισμών όσων αγαπούν τις καταδύσεις και το σνόρκελιγκ.

Δείτε ένα εκπληκτικό βίντεο από το βυθό της Λεμεσού και τη θαλάσσια ζωή που δημιουργήθηκε στον τεχνητό ύφαλο:

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης