Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΝΑΠΤΥΞΗΗ Κύπρος συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Ναυτιλίας «Sea Asia»

Η Κύπρος συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Ναυτιλίας «Sea Asia»

Στη Διεθνή Έκθεση Ναυτιλίας «Sea Asia», η οποία πραγματοποιήθηκε στη Σιγκαπούρη από τις 25 έως τις 27 Απριλίου 2023, συμμετείχε με πληροφοριακό περίπτερο, η Κυπριακή Δημοκρατία, στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας ανάδειξης της Κύπρου ως περιφερειακού και διεθνούς κέντρου ναυτιλίας.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η συμμετοχή της Κύπρου έγινε από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου & Βιομηχανίας (ΥΕΕΒ), σε συνεργασία με το Εμπορικό Κέντρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Πεκίνο και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συμμετοχή του ΥΕΕΒ στην έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας ανάδειξης της Κύπρου ως περιφερειακού και διεθνούς κέντρου ναυτιλίας, με σκοπό την ενίσχυση και προβολή του τομέα της κυπριακής ναυτιλίας και, κατ’ επέκταση, την αύξηση των εξαγωγών τόσο σε υφιστάμενες όσο και νέες αγορές της Ασίας.

Το πληροφοριακό περίπτερο του ΥΕΕΒ, που επανδρώθηκε και με εκπρόσωπο από το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, επισκέφθηκε μεγάλος αριθμός εκπρόσωπων επιχειρήσεων, οι οποίοι έλαβαν πληροφοριακό υλικό για την Κύπρο ως ένα σημαντικό, διεθνές ναυτιλιακό κέντρο.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τα πλεονεκτήματα εγγραφής πλοίων υπό κυπριακή σημαία, καθώς και για τον τρόπο εγγραφής εταιρειών στην Κύπρο μέσω και της Μονάδας Διευκόλυνσης Εταιρειών που λειτουργεί στο ΥΕΕΒ.

Powered by petoussis

ΠηγήΚΥΠΕ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης