Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYBUSINESS NEWSO Πέτρος Σολωμού νέος Corporate Sales Manager της Primetel

O Πέτρος Σολωμού νέος Corporate Sales Manager της Primetel

Η Primetel ανακοινώνει την προαγωγή του κ. Πέτρου Σολωμού στη θέση του Corporate Sales Manager. Η προαγωγή αυτή αποτελεί αναγνώριση της εξαιρετικής του απόδοσης, της δέσμευσής του και της ηγετικής του ικανότητας.

Με την πολύτιμη συνεισφορά του στην εταιρεία κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Senior Account Manager, απέδειξε την ικανότητά του να επικοινωνεί αποτελεσματικά με τους εταιρικούς πελάτες και να αναπτύσσει στρατηγικές πωλήσεων, που συνέβαλαν σημαντικά στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Στον νέο του ρόλο, θα ηγηθεί της ομάδας πωλήσεων και θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και υλοποίηση στρατηγικών, που θα ενισχύσουν περαιτέρω τη θέση της Primetel στην αγορά.

“Με τη συνεχή αφοσίωσή μας στην ποιότητα των υπηρεσιών μας και την παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση πελατών, είμαστε βέβαιοι ότι ο κ. Σολωμού θα συμβάλει στην επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων. Συγχαίρουμε λοιπόν τον κ. Σολωμού για τις νέες του αρμοδιότητες και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον νέο του ρόλο. Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον απερχόμενο Corporate Sales Manager κ. Παντελή Μιχαηλίδη για την πολυετή προσφορά του στην εταιρεία μας” καταλήγει η εταιρεία.

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης