Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYBUSINESS NEWSΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΡΝΑΓΙΟ: Τέλος εποχής για το κτήριο της ΛΟΕΛ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΡΝΑΓΙΟ: Τέλος εποχής για το κτήριο της ΛΟΕΛ

Νέα εποχή για το συγκρότημα της ΛΟΕΛ στη Λεμεσό!

Μεγαλεπήβολα σχέδια για ανάπτυξη του τεμαχίου γης που απέκτησε από την τράπεζα Κύπρου έχει η Melkor Holdings, προγραμματίζοντας την ανέγερση τριών παραθαλάσσιων πύργων 35, 31 και 31 ορόφων, με περίπου 500 διαμερίσματα.

Η Melkor, κινεζικών συμφερόντων, εξαγόρασε γύρω στα €30 εκ. το τεμάχιο γης στο οποίο βρισκόταν το παλιό συγκρότημα της ΛΟΕΛ και το οποίο ήταν πλέον στην ιδιοκτησία της Τράπεζας Κύπρου.  Το τεμάχιο έχει συνολικό εμβαδό 32,271 τ.μ. 

Το project θα περιλαμβάνει πισίνες και γυμναστήριο σε κάθε κτήριο, εκθεσιακούς χώρους, χώρους εκδηλώσεων και κυλικεία. Επιπρόσθετα, θα κατασκευαστεί εξαώροφος δημόσιος χώρος στάθμευσης που θα αποτελείται από 875 χώρους στάθμευσης (48 χώρους για ΑμΕΑ).

Τα τεμάχια γειτνιάζουν με το τεμάχιο της υπεραγοράς Lidl, το εργοστάσιο της ΚΕΟ, 600 μέτρα από τη μαρίνα Λεμεσού και από το παλιό λιμάνι Λεμεσού (απόσταση 1.1 χλμ περίπου).

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που εξασφάλισε το LemesosBlog από τον γνωστό Λεμεσιανό φωτογράφο, Ρώμο Κοτσώνη, έχει ήδη ξεκινήσει η φάση της κατεδάφισης.

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης