Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΝΑΠΤΥΞΗΠρόγραμμα υποτροφιών Ναυτικών-Ναυτιλιακών σπουδών προκήρυξε η Safe Bulkers

Πρόγραμμα υποτροφιών Ναυτικών-Ναυτιλιακών σπουδών προκήρυξε η Safe Bulkers

Στην προκήρυξη του 3ου ετήσιου προγράμματος υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 που αφορά στις ναυτικές και ναυτιλιακές σπουδές προχώρησε η ναυτιλιακή εταιρεία Safe Bulkers, με έδρα τη Λεμεσό.

Στη σχετική προκήρυξη αναφέρεται τo Υφυπουργείο Ναυτιλίας το οποίο χαιρετίζει την εξαίρετη πρωτοβουλία της εταιρείας SAFE BULKERS Inc και του διευθύνοντος συμβούλου της κ. Πόλυ Β. Χατζηιωάννου.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι η εν λόγω πρωτοβουλία αποτελεί σύμμαχο των προσπαθειών που καταβάλλει το Υφυπουργείο Ναυτιλίας στην προώθηση της ενασχόλησης των νέων με τα ναυτιλιακά επαγγέλματα και τον τομέα της ναυτιλίας ευρύτερα μέσω στοχευμένων εκστρατειών όπως είναι το “Sea…Your Horizon” και το “Let’s Disco”.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα υποτροφιών στην ιστοσελίδα της εταιρείας ενώ μπορούν να ζητήσουν διευκρινήσεις στο e-mail: [email protected] .

Οι αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 θα πρέπει να κατατεθούν στην εταιρεία έως τις 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023.

Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, καταλήγει η ανακοίνωση, ευχαριστεί θερμά για ακόμα μια φορά την εταιρεία SAFE BULKERS Inc για τη συνέχιση της ανιδιοτελούς αυτής προσφοράς προς την Κυπριακή Ναυτιλία και ιδιαίτερα τη νέα γενιά του τόπου μας.

Powered by petoussis

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης