Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΝΑΠΤΥΞΗΠροκήρυξη 17ου Διαγωνισμού Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας ΟΕΒ

Προκήρυξη 17ου Διαγωνισμού Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας ΟΕΒ

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), προκηρύσσει και φέτος, για 17η φορά, το Διαγωνισμό Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας και προσκαλεί επιχειρήσεις και οργανισμούς από όλους τους τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας να δηλώσουν συμμετοχή.

Τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ αποτελούν την ανώτατη διάκριση στη χώρα μας για την πιο επιτυχημένη καινοτομία και στηρίζονται από την Πολιτεία μέσω του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας.

Όσοι έχουν εφαρμόσει με επιτυχία μια καινοτόμο ιδέα που οδήγησε σε ευεργετικά αποτελέσματα για τον ίδιο τον οργανισμό ή για την κοινωνία ευρύτερα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό  και να διεκδικήσουν το αντίστοιχο Βραβείο σε μια από τις πιο κάτω κατηγορίες:

Πρωτογενής Τομέας (Γεωργία, Κτηνοτροφία, Αλιεία, κλπ).

Μεταποιητικός Τομέας (Βιομηχανία).

Τομέας Υπηρεσιών.

Κοινωνική Καινοτομία.

Προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση και υποβολή της Αίτησης Συμμετοχής, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουλίου, 2023.

Οι Αιτήσεις Συμμετοχής καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το Διαγωνισμό είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Βραβείου Καινοτομίας καθώς επίσης και στα κεντρικά γραφεία της ΟΕΒ (Οδός Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων 4, 2000 Στρόβολος, Λευκωσία, τηλέφωνο επικοινωνίας 22643000).

Τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ θα απονεμηθούν στους νικητές σε ειδική τελετή στην οποία θα προσκληθεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Powered by petoussis

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης