Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΝΑΠΤΥΞΗΣτo Λονδίνο για πενταήμερη επίσκεψη η Χατζημανώλη, για το London International Shipping...

Στo Λονδίνο για πενταήμερη επίσκεψη η Χατζημανώλη, για το London International Shipping Week 2023

Η Υφυπουργός Ναυτιλίας, κα. Μαρίνα Χατζημανώλη, πραγματοποιεί πενταήμερη επίσκεψη στο Λονδίνο, όπου θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις του London International Shipping Week 2023 και θα  πραγματοποιήσει προγραμματισμένες συναντήσεις με τη διεθνή ναυτιλιακή και πλοιοκτητική κοινότητα. Την Υφυπουργό συνοδεύει, ο κος Στέλιος Χειμώνας, Γενικός Διευθυντής του Υφυπουργείου Ναυτιλίας.

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, η Υφυπουργός θα παραθέσει δεξίωση, στο οίκημα της Ύπατης Αρμοστείας της Κύπρου στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου θα παραστούν αξιωματούχοι κυβερνήσεων, υψηλά στελέχη της διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας και διεθνών οργανισμών. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, η κα. Χατζημανώλη θα παρουσιάσει το πλαίσιο λειτουργίας της Κυπριακής ναυτιλίας γενικότερα, καθώς και τα πλεονεκτήματα και υπηρεσίες που προσφέρονται στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο. Ειδική αναφορά θα γίνει στο Κυπριακό νηολόγιο και στο ανταγωνιστικό πλαίσιο υπηρεσιών που παρέχεται στα πλοία με Κυπριακή σημαία.

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, η Υφυπουργός θα παραστεί σε δεξίωση, την οποία διοργανώνει η Κυβέρνηση της Αγγλίας και το Maritime UK, κατά τη διάρκεια της οποίας, έχει προσκαλεστεί σε συνάντηση γνωριμίας με την Αυτής Βασιλική Υψηλότητα, Βασιλική Πριγκίπισσα Άννα.

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, η κα. Χατζημανώλη θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Γενικό  Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΔΝΟ), κ. Kitack Lim και με τον νέο εκλεγέντα Γενικό Γραμματέα του ΔΝΟ κ. Arsenio Antonio Dominguez Velasco. Στις δυο αυτές συναντήσεις, την Υφυπουργό θα συνοδεύει ο κ. Ανδρέας Κακουρής, Ύπατος Αρμοστής της Κύπρου στο Ηνωμένο Βασίλειο και Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ΔΝΟ.

Powered by petoussis

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης