Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΝΑΠΤΥΞΗTα δεδομένα της αγοράς ακινήτων στα χέρια σας σε πραγματικό χρόνο

Tα δεδομένα της αγοράς ακινήτων στα χέρια σας σε πραγματικό χρόνο

Με περισσότερες από 22.000 καταχωρίσεις και 140.000 συναλλαγές, η RED παρέχει μια ολοκληρωμένη, αξιόπιστη και ανεξάρτητη εικόνα της κατάστασης της αγοράς σε ολόκληρη την Κύπρο.

Η Ask Wire, η βραβευμένη εταιρεία ανάλυσης δεδομένων ακινήτων, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του εξειδικευμένου εργαλείου Real Estate Dynamics (RED).

Το RED είναι ένα συνδρομητικό εργαλείο το οποίο αξιοποιεί την τεχνολογία για να συλλέγει, να επεξεργάζεται και να χαρτογραφεί μεμονωμένες συναλλαγές και καταχωρίσεις ακινήτων, καθιστώντας τα άμεσα διαθέσιμα σε επιχειρηματίες ανάπτυξης γης, επενδυτές, μεσίτες και εκτιμητές.

Με περισσότερες από 22.000 καταχωρίσεις και 140.000 συναλλαγές, η RED παρέχει μια ολοκληρωμένη, αξιόπιστη και ανεξάρτητη εικόνα της κατάστασης της αγοράς σε ολόκληρη την Κύπρο. Η Ask Wire συλλέγει καθημερινά καταχωρίσεις ακινήτων που γίνονται από τράπεζες, εταιρείες διαχείρισης δανείων, δημοπρασίες και ιστοσελίδες ενώ επεξεργάζεται τις διενεργηθείσες συναλλαγές από το Κτηματολόγιο σε μηνιαία βάση. Το RED είναι συμβατό με κινητά τηλέφωνα, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε στιγμή, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια συναντήσεων, επιθεωρήσεων ακινήτων και συζητήσεων με πελάτες και συνεργάτες.

Limassol Today - Ask Wire Red 002

Ο Παύλος Λοΐζου, Διευθύνων Σύμβουλος της Ask Wire, σχολίασε ότι «είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακαινίσουμε ότι το RED είναι διαθέσιμο σε όλους, αφού ήδη παρέχουμε παρόμοια δεδομένα σε τράπεζες, εταιρείες εξυπηρέτησης δανείων κ.λπ. τα τελευταία χρόνια. Για εμάς είναι σημαντικό να φέρουμε διαφάνεια στον τομέα των ακινήτων, καθιστώντας τα δεδομένα αξιόπιστα και προσβάσιμα. Το RED το πετυχαίνει αυτό, καθώς τοποθετεί στην κινητή συσκευή όλων των χρηστών μια τεράστια γκάμα δεδομένων βοηθώντας τους να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με ευκαιρίες πωλήσεων, επενδύσεων και ανάπτυξης».

Μπορείτε να βρείτε το RED στο www.ask-wire.com

Powered by petoussis

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης