Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΝΑΠΤΥΞΗΤουρισμός: Η πορεία προς τη βιώσιμη ανάπτυξη

Τουρισμός: Η πορεία προς τη βιώσιμη ανάπτυξη

ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, Ο ΣΤΕΚ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ». ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HILTON NICOSIA, ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Κώστας Κουμής, ο Ύπατος Αρμοστής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο, κ. Irfan Siddiq, η Πρέσβης της Γερμανίας στην Κύπρο, κα Anke Schlimm, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Γιάννης Νικολαΐδης και η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού της Ελλάδας, κα Ολυμπία Αναστασοπούλου, καθώς και επαγγελματίες και ακαδημαϊκοί τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα συζητηθούν θέματα όπως η τρέχουσα κατάσταση και οι προοπτικές του τομέα, η αξιοποίηση καινοτόμων λύσεων και η συμβολή της ψηφιακής τεχνολογίας, οι ενεργειακές προκλήσεις και η γενικότερη προσπάθεια που απαιτείται για ενίσχυση του ποιοτικού τουρισμού στο πλαίσιο της Βιωσιμότητας.

Παράλληλα με το συνέδριο θα διεξαχθεί εξειδικευμένη έκθεση στην οποία θα παρουσιαστούν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες για τους επαγγελματίες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας. 

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ, ενώ για περισσότερες πληροφορίες και την ατζέντα του Συνεδρίου μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Powered by petoussis

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης