Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΝΑΠΤΥΞΗTree Hotel: Η ξενοδοχειακή μονάδα με σκοπό την τουριστική ανάπτυξη της ορεινής...

Tree Hotel: Η ξενοδοχειακή μονάδα με σκοπό την τουριστική ανάπτυξη της ορεινής Λεμεσού

Το νέο ξενοδοχείο που πρόκειται να ανεγερθεί στις Πάνω Πλάτρες θα αποτελείται από 128 συνολικά κλίνες. Σύμφωνα με την μελέτη, ο στόχος της είναι η ξενοδοχειακή μονάδα να είναι ανεπτυγμένη εντός του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής με σκοπό την τουριστική ανάπτυξη της ορεινής Λεμεσού.

Στο ξενοδοχείο θα υπάρχουν εστιατόρια, χώροι ευεξίας, εσωτερική πισίνα, χώροι πολλαπλών χρήσεων, υπόγειοι χώροι στάθμευσης και 64 καμπίνες επισκεπτών. 

Σημειώνεται ότι το ξενοδοχείο θα εργοδοτεί συνολικά 50 άτομα μεταξύ αυτών και το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό. Από την ημερομηνία έναρξης των εργασιών αναμένεται ότι τα έργα θα χρειαστούν 18 μήνες για την ολοκλήρωση των εργασιών.

Η κύρια δραστηριότητα του έργου κατά τη φάση λειτουργίας θα είναι η λειτουργία ξενοδοχειακής μονάδας δυναμικότητας 128 κλινών. Η ξενοδοχειακή μονάδα θα αποτελείται από ένα κεντρικό κτίριο και από 64 καμπίνες φιλοξενίας οι οποίες θα τοποθετηθούν διάσπαρτα στο χώρο ανάπτυξης ανάμεσα στα υφιστάμενα δέντρα.

Το κεντρικό κτίριο της ξενοδοχειακής μονάδας θα έχει ως κύριες υποδομές χώρο υποδοχής, κουζίνα, εσωτερικό και εξωτερικό χώρο εστιατορίου και lounge bar, χώρο ευεξίας (SPA), εσωτερική πισίνα, χώρο μαθήματος γιόγκα και υπόγειους χώρους στάθμευσης.

Το νέο ξενοδοχείο αναμένεται να προσελκύσει εγχώριους αλλά και ξένους επισκέπτες.

Powered by petoussis

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης