Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗARCHIVEΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021Debate με ερωτήσεις πολιτών στον Άντρο Κυπριανού

Debate με ερωτήσεις πολιτών στον Άντρο Κυπριανού

Το Limassol Today με την Ανθή Ερμογένους στα πλαίσια της ενότητας “Βουλευτικές Εκλογές 2021” πραγματοποιεί debate συνεντεύξεων με, πέραν των άλλων, γνώμες και ερωτήσεις πολιτών προς τους πολιτικούς αρχηγούς.

Στην πρώτη συνέντευξη συνομιλούμε με τον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ – AKEL κο Άντρο Κυπριανού.

Μας μιλά για το Κυπριακό, το “success story” στην οικονομία, τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, τα ψηλά κτήρια, το επενδυντικό πρόγραμμα διαβατηρίων. την πράσινη ατζέντα, το “Ως Δαμέ”, την πανοπλία του κυβερνώντος κόμματος στα ΜΜΕ, τη σχέση με τη Θύρα 9, την διαφορετική προεκλογική εν μέσω πανδημίας, το αν χρειάζεται βελτίωση η επικοινωνιακή εικόνα του ΑΚΕΛ.

Debate με Γ.Γ. ΑΚΕΛ κο Άντρο Κυπριανού

Το Limassol Today με την Ανθή Ερμογένους στα πλαίσια της ενότητας "Βουλευτικές Εκλογές 2021" πραγματοποιεί debate συνεντεύξεων με, πέραν των άλλων, γνώμες και ερωτήσεις πολιτών προς τους πολιτικούς αρχηγούς. Στην πρώτη συνέντευξη συνομιλούμε με τον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ – AKEL κο Άντρο Κυπριανού. Μας μιλά για το Κυπριακό, το "success story" στην οικονομία, τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, τα ψηλά κτήρια, το επενδυντικό πρόγραμμα διαβατηρίων. την πράσινη ατζέντα, το "Ως Δαμέ", την πανοπλία του κυβερνώντος κόμματος στα ΜΜΕ, τη σχέση με τη Θύρα 9, την διαφορετική προεκλογική εν μέσω πανδημίας, το αν χρειάζεται βελτίωση η επικοινωνιακή εικόνα του ΑΚΕΛ.

Posted by Limassol Today on Saturday, May 22, 2021

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης