Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗARCHIVEΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021Συνέντευξη Χαράλαμπου Θεοπέμπτου στο Limassol Today

Συνέντευξη Χαράλαμπου Θεοπέμπτου στο Limassol Today

Στα πλαίσια της ενότητας “Βουλευτικές Εκλογές 2021” το Limassol Today συνομίλησε με τον πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών κ. Χαράλαμπο Θεοπέμπτου εν όψει των επικείμενων εκλογών.

Συζητήθηκαν οι θέσεις των Οικολόγων για το Κυπριακό, οι δυναμικές που αλλάζουν εάν εκλεγούν υποψήφιοι του Κινήματος οι οποίοι τάσσονται υπέρ της λύσης ΔΔΟ, το ζήτημα της οριζόντιας ψηφοφορίας, οι πολιτικές της ποσόστωσης γυναικών και οι προοπτικές για πράσινη ανάπτυξη.

Επίσης, ο κ. Θεοπέμπτου εξέφρασε τις ανησυχίες του για την άνοδο της ακροδεξιάς και υπογράμμισε τις ξεκάθαρες προοδευτικές θέσεις των Οικολόγων σε ανθρωπιστικά θέματα όπως η πολιτική κηδεία, τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+, τη νομιμοποίηση της κάνναβης, τον διαχωρισμό μεταξύ εκκλησίας και κράτους αλλά και τον περιορισμό του Αρχιεπισκόπου στον ρόλο του.

Συνέντευξη Χαράλαμπου Θεοπέμπτου στο Limassol Today

Στα πλαίσια της ενότητας "Βουλευτικές Εκλογές 2021" το Limassol Today συνομίλησε με τον πρόεδρο του Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου εν όψει των επικείμενων εκλογών.Συζητήθηκαν οι θέσεις των Οικολόγων για το Κυπριακό, οι δυναμικές που αλλάζουν εάν εκλεγούν υποψήφιοι του Κινήματος οι οποίοι τάσσονται υπέρ της λύσης ΔΔΟ, το ζήτημα της οριζόντιας ψηφοφορίας, οι πολιτικές της ποσόστωσης γυναικών και οι προοπτικές για πράσινη ανάπτυξη.Επίσης, ο κ. Θεοπέμπτου εξέφρασε τις ανησυχίες του για την άνοδο της ακροδεξιάς και υπογράμμισε τις ξεκάθαρες προοδευτικές θέσεις των Οικολόγων σε ανθρωπιστικά θέματα όπως η πολιτική κηδεία, τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+, τη νομιμοποίηση της κάνναβης, τον διαχωρισμό μεταξύ εκκλησίας και κράτους αλλά και τον περιορισμό του Αρχιεπισκόπου στον ρόλο του.

Posted by Limassol Today on Wednesday, May 26, 2021

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης