Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗCULTUREPERFORMING ARTSΗ Freedom Finance Europe φέρνει το Παγκόσμιο Μπαλέτο στην Κύπρο

Η Freedom Finance Europe φέρνει το Παγκόσμιο Μπαλέτο στην Κύπρο

Η Freedom Finance Europe, σε συνεργασία με το καλλιτεχνικό πρότζεκτ Celebrity Gala, θα συγκεντρώσει καλλιτέχνες από κορυφαία παγκόσμια θέατρα για μια μοναδική εκδήλωση μπαλέτου στην Κύπρο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ιστορικό χώρο του αμφιθεάτρου Κουρίου στις 7-8 Οκτωβρίου 2023 και θα φιλοξενήσει 12 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Το «Freedom Celebrity Ballet Gala» πρόκειται να παρουσιάσει τις πιο λαμπερές σκηνές και τα εμβληματικά αντάτζιο από μια ολόκληρη σειρά κλασικών αριστουργημάτων και σύγχρονων έργων. Τη μουσική συνοδεία θα αναλάβει η καταξιωμένη Commandaria Orchestra.

«Η Freedom Finance Europe είναι περήφανη που φέρνει την υψηλή τέχνη του μπαλέτου στην Κύπρο, όπου διατηρούμε την ευρωπαϊκή έδρα της εταιρείας μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στη στρατηγική μας που στοχεύει στην ανάπτυξη και την προώθηση του αθλητισμού, του πολιτισμού και της ιστορικής κληρονομιάς της Κύπρου», δήλωσε ο Evgenii Tyapkin, Εκτελεστικός Διευθυντής της Freedom Finance Europe.

«Το πρότζεκτ Celebrity Ballet Gala προήλθε από ένα όνειρο να πραγματοποιηθεί μια υπέροχη παράσταση στη σκηνή του αρχαίου αμφιθεάτρου Κουρίου. Είμαστε ευγνώμονες που η Freedom Finance Europe μάς στήριξε στο όνειρο αυτό. Έχουμε συνθέσει μια πραγματικά απίστευτη εμπειρία και θέλουμε πολύ να τη μοιραστούμε μαζί σας», είπε στην ομάδα του Celebrity Gala.

«Η όμορφη και υψηλή τέχνη του μπαλέτου επιστρέφει στην Κύπρο. Η μοναδική εορταστική συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο λίκνο του θεάτρου – στην αρχαία σκηνή του Κουρίου. Χάρη στη Freedom Finance Europe, λαμπερά αστέρια της γενιάς μας θα έρθουν στην Κύπρο για να χαρίσουν στο κοινό μοναδικές στιγμές», δήλωσε ο Igor Tsvirko, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Gala.

Διατίθενται εισιτήρια για κράτηση μέσω των συνεργατών της εκδήλωσης στο Soldout Ticketbox: https://www.soldoutticketbox.com/freedom-celebrity-ballet-gala-2023/?lang=en

Limassol Today - Ballet Gala Illustration Web

Σχετικά με την Freedom Finance

Η Freedom Finance Europe Ltd. είναι θυγατρική της Freedom Holding Corp. (NASDAQ: FRHC), ενός διεθνούς επενδυτικού ομίλου που παρέχει υπηρεσίες λιανικής μεσιτείας και διαπραγμάτευσης χρηματοοικονομικών τίτλων, επενδυτικής έρευνας, τραπεζικής επενδυτικής, υπηρεσίες αναδοχής, ασφάλιση και καταναλωτική τραπεζική.

Η Freedom Finance Europe δραστηριοποιείται και μέσω της επενδυτικής πλατφόρμας Freedom24 παρέχοντας άμεση πρόσβαση σε 15 παγκόσμια χρηματιστήρια στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία. Συνολικά, η εταιρεία προσφέρει περισσότερα από 1 εκατομμύριο μέσα trading, όπως μετοχές, ETF, ομόλογα, δικαιώματα προαίρεσης και συμβάσεις μελλοντικής εκπλήρωσης.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://el.freedom24.com

Στοιχεία επικοινωνίας

FREEDOM FINANCE EUROPE LTD

Χρ. Κράνου 20, γρ. 501

4040 Λεμεσός, Κύπρος

Τηλ.: +357 25 25 77 85

Email: [email protected]

Web: https://freedomfinance.eu

Press Contact

RED COMMUNICATIONS

Τηλ.: 210 62 62 100

Email: [email protected]

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης