Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗCULTUREΕΙΚΑΣΤΙΚΑΕικαστική βουτιά στα νερά της Λεμεσού

Εικαστική βουτιά στα νερά της Λεμεσού

Το φιλότεχνο κοινό έχει για δεύτερη ημέρα, την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με το έργο σημαντικών καλλιτεχνών των οποίων η δημιουργία βρίσκεται σε αίθουσες τέχνης και μουσεία του κόσμου

Ευκαιρία για απόδραση στην Λεμεσό, αποτελεί η έκθεση έργων καταξιωμένων καλλιτεχνών Ελλήνων και ξένων από την Kapopoulos Fine Arts που πραγματοποιείται και σήμερα 26 Μαρτίου.

Εργο του Richard Orlinski
Εργο του Richard Orlinski

Το φιλότεχνο κοινό έχει για δεύτερη ημέρα, την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με το έργο σημαντικών καλλιτεχνών των οποίων η δημιουργία βρίσκεται σε αίθουσες τέχνης και μουσεία του κόσμου, τα οποία διαμορφώνουν τις τάσεις της σύγχρονης τέχνης σε διεθνές επίπεδο. Είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια συλλογή θα παρουσιαστεί στο νησί της Αφροδίτης, με την φροντίδα της Kapopoulos Fine Arts, η οποία εκπροσωπεί αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο διάσημους καλλιτέχνες από το εξωτερικό.

Η έκθεση πραγματοποιείται στο Amara:Five Star Luxury Hotel στη Λεμεσό και είναι ανοικτή στο κοινό στις 25 Μαρτίου 12:00 – 21:00 και 26 Μαρτίου 10:00 -21:00.

Εργο του Μr Brainwash
Εργο του Μr Brainwash

Θα παρουσιαστούν περί τα 35 έργα, τόσο ζωγραφικής, όσο και γλυπτικής σύγχρονης τέχνης με την υπογραφή των: Mr. Brainwash, Jeff Koons, Fred Allard, Marco Grassi, Richard Orlinski, Carole Feuerman, Laurence Jenkell, Benjamin Spark, Cedric Bouteiller, Frederic Avella, Sonke, Γιάννη Τσαρούχη, Pavlos (Διονυσόπουλος), Σπύρου Βασιλείου, Αλέκου Φασιανού, Δημήτρη Μυταρά, Γιώργου Λάππα, Βασίλη Σπεράντζα, Γιώργου Σταθόπουλου, Κωστή Γεωργίου, Δημήτρη Γέρου, Απόστολου Λάβδα.

Εργο του Σπύρου Βασιλείου
Εργο του Σπύρου Βασιλείου

Info:

Ομαδική έκθεση διεθνών και Ελλήνων καλλιτεχνών. Ξενοδοχείο Amara Λεμεσός. Ballroom A.

Opening: 25 Μαρτίου 18:00 -21:00

Διάρκεια: 25 Μαρτίου: 12:00 -21:00

26 Μαρτίου: 10:00-21:00

Διοργάνωση: Kapopoulos Fine Arts Ελλάδας, σε συνεργασία με την Kapopoulos Fine Arts Λεμεσού και Λευκωσίας.

Τηλ. 2108974441 (για την Ελλάδα)

+357 25360066 (για την Κύπρο)

www.kapopoulosart.gr

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης