Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗCULTUREΕΙΚΑΣΤΙΚΑΗ ζωγράφος των πολύχρωμων έργων

Η ζωγράφος των πολύχρωμων έργων

Η Λεμεσιανή ζωγράφος Ηρώ Αρμεύτη με το πολυετές έργο στη ζωγραφική, τις δεκάδες συμμεροχές σε εκθέσεις, ομαδικές αλλά και ατομικές, παρουσιάζει την 10η ατομική της έκθεση στη Λεμεσό.

Η Ηρώ Αρμεύτη συμμετέχει ενεργά για χρόνια στην ομάδα ΤΕΧΝΗ ΔΙΧΩΣ ΣΥΝΟΡΑ. Το χαρακτηριστικό έργο της ζωγράφου είναι οι έντονοι χρωματισμοί που σου δημιουργούν το αίσθημα ότι ακούς μουσική, με το μπλε να κυριαρχεί, οι καθαρές γραμμές, οι μορφές σε σχηματισμούς μιας εποχής που η εξωστρέφεια κι η χαρά την χαρακτήριζε. Οι συνθέσεις της βρίσκονται σε δεκάδες Κυπριακά σπίτια και δεν είναι καθόλου τυχαία που επιλέγονται, καθώς η οπτική τους σε ένα χώρο αφήνει φωτεινότητα και ευδαιμονία. Και ποιος δεν θέλει τα θετικά αισθήματα στο σπιτικό του.

Η 10η ατομική της έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 του μήνα στις 7.30 το βράδυ στο Art Studio 55 (δίπλα από το Θέατρο Ριάλτο) και ο τίτλος της έκθεσης είναι “LIFE HAS COLOUR”.

Φίλοι μου αγαπημένοι θα χαρώ πολύ να σας δω την Παρασκευή 30/9/22 στις 7.30μμ στην 10η ατομική μου έκθεση Life has colour 2022 στο Art studio 55 εκεί στην ιστορική πλατεία Ηρώων στην Λεμεσό .
Με ένα ποτήρι κρασί λίγη κουβέντα θα έχετε την ευκαιρία να απολαυσετε την δουλεία που δημιουργώ με πολύ αγάπη.

Ηρώ Αρμεύτη

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης