Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗCULTUREΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣΔιεξάγεται για 4η χρονιά το φεστιβάλ ΛΟΑΤΚΙ+ και Κινηματογράφου Κύπρου

Διεξάγεται για 4η χρονιά το φεστιβάλ ΛΟΑΤΚΙ+ και Κινηματογράφου Κύπρου

Διεξάγεται για 4η χρονιά για το Φεστιβάλ ΛΟΑΤΚΙ+ και Κινηματογράφου Κύπρου από τις 8 μέχρι και της 17 Σεπτεμβρίου, στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, “το φετινό Queer Wave θα παρουσιάσει για άλλη μια φορά μία προσεγμένη επιλογή από πρόσφατα κυπριακά και διεθνή έργα, αλλά και θησαυρούς του queer κινηματογράφου από περασμένες δεκαετίες”.

Περιλαμβάνει πάνω από 20 προβολές, συζητήσεις και παράλληλες εκδηλώσεις με Κύπριους καλλιτέχνες και DJ.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει φεστιβαλικές επιτυχίες, εντυπωσιακά έργα από πρωτοεμφανιζόμενους δημιουργούς, και μερικές ελαφρώς πιο εκκεντρικές επιλογές, λέει η ανακοίνωση.

Το φεστιβάλ προσκαλεί και φέτος το  κοινό του “να εξερευνήσει τις πολλαπλές μορφές που μπορεί να πάρει ο queer κινηματογράφος, μέσα από μυθοπλασία, ντοκιμαντέρ, κινούμενα σχέδια και υβρίδια”.

Σημειώνεται ότι “την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν υπαίθριες προβολές βόρεια της πράσινης γραμμής στην αυλή του Shakespeare House, που θα παραχωρήσει η Ύπατη Αρμοστεία της Μεγάλης Βρετανίας. Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με δύο ακόμα νύχτες υπαίθριων προβολών 16-17 Σεπτεμβρίου στην ταράτσα Sessions x SPEL (Cloud)”.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης