Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗCULTUREΜΟΥΣΙΚΗCarl Cox, Boris Brejcha, Jamie Jones και άλλοι θα εμφανιστούν στο BEON1X...

Carl Cox, Boris Brejcha, Jamie Jones και άλλοι θα εμφανιστούν στο BEON1X Music Festival

Το BEON1X Open Mind Music Festival θα πραγματοποιηθεί στη Λάρνακα από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου και από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου. Το παγκόσμιας κλάσης line-up περιλαμβάνει τους Boris Brejcha, Carl Cox, Chelina Manuhutu, Christian Smith, Deborah De Luca, Drunken Kong, Fatima Hajji, Giorgia Angiuli, Gonçalo, Guy J, Jamie Jones, Luciano, Maceo Plex, Marco Bailey, Matador, MoBlack, Nick Warren, Paul Kalkbrenner live, Sasha / John Digweed, Satori live, Squire, Sven Väth και πολλοί άλλοι που θα ανακοινωθούν.

Εισιτήριαbeon1x.com

Τα σκηνικά θα βρίσκονται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα στην πόλη της Λάρνακας (CTO Beach) με πλούσια ιστορία και πολιτισμό. Εκτός από τη μουσική, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ποδόσφαιρο στην παραλία, θαλάσσια σπορ, φαγητό και ποτό και ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο με πραγματικό buzz.

“Αυτό θα είναι το πρώτο μας φεστιβάλ στην Κύπρο, αλλά αναμένεται να είναι πρωτοποριακό. Είναι το είδος της εκδήλωσης που θα θυμάστε για πολύ καιρό και θα περιμένετε με ανυπομονησία κάθε χρόνο. Κάθε άτομο θα νιώσει την αρμονία της φύσης και της μουσικής σε κάθε κύτταρο του σώματός του. Πάρτε λοιπόν μερικούς φίλους και παρατείνετε τη φεστιβαλική σας σεζόν για έναν ακόμη μήνα”, προσθέτοντας η ομάδα του BEON1X.

Η μουσική θα αποτελείται από ένα who’s who μεγάλων διεθνών ταλέντων, συμπεριλαμβανομένων ζωντανών εμφανίσεων από βαριά ονόματα όπως ο Paul Kalkbrenner και οι Satori, οι οποίοι θα δημιουργήσουν νέους ήχους ζωντανά ακριβώς κατά τη διάρκεια της παράστασης, καθώς και σοβαρή techno, από tastemakers όπως ο Boris Brejcha, ο θρυλικός Carl Cox, οι κομψές μελωδίες της Deborah De Luca, ο εμβληματικός Luciano και ο διάσημος επικεφαλής των Cocoon, Sven Vath.

Θα υπάρχουν house ήχοι από τον Jamie Jones, ένα σίγουρα ξεχωριστό back to back μεταξύ των underground ηρώων που είναι οι Sasha & Digweed, και περισσότερα από την αγαπημένη της Ibiza Chelina Manuhutu, καθώς και progressive από τους Fatima Hajji και Guy J με περισσότερα να έρχονται.

Το BEON1X Open Mind Music Festival σας περιμένει για να εξερευνήσετε ένα άλλο επίπεδο ηχητικής απόλαυσης, βλέποντας το ηλιοβασίλεμα και χορεύοντας όλο το Σαββατοκύριακο. Ελάτε να το εξερευνήσετε μαζί μας.

Official website: https://beon1x.com/

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης