Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗCULTUREΜΟΥΣΙΚΗEUROVISION: 4άρι έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο

EUROVISION: 4άρι έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο

Από Δήμητρα Ζάρκου

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν αυτός που επιλέχθηκε, φέτος, να ανακοινώσει τη βαθμολογία της ελληνικής κριτικής επιτροπής για την Eurovision 2023 και το πού θα πάει το 12αρι της Ελλάδας.

Αν περιμένατε πως πήγε στην Κύπρο, μαντέψτε, κάνατε λάθος. Φέτος, η ελληνική κριτική επιτροπή έδωσε σε άλλη χώρα το 12αρι και συγκεκριμένα στο Βέλγιο. Και στην Κύπρο έδωσε μόλις 4 βαθμούς!

Με το στόμα ανοιχτό μείναμε, βλέποντας στον πίνακα που βγαίνει πριν την ανακοίνωση για το 12αρι την Κύπρο με 4 βαθμούς! Όχι, δεν ήταν μαγική εικόνα, αλλά ο τρόπος που ψήφισε η ελληνική επιτροπή.

Η αλήθεια είναι πως όλα τα προηγούμενα χρόνια σχεδόν τα έχουμε ακούσει και η Ελλάδα και η Κύπρος για τον τρόπο που αλληλοψηφιζόμαστε. Και ειδικά χρονιές που τα εκατέρωθεν 12αρια “κλοτσούσαν” γιατί κάποιες εμφανίσεις, αντικειμενικά δεν το άξιζαν.

Όμως, φέτος η Κύπρος με τον Andrew Lambrou άξιζε, αν όχι 12 βαθμούς, σίγουρα 10. Και σε καμία μα καμία περίπτωση δεν άξιζε τους 4 βαθμούς που της έδωσε η επιτροπή. Το κοινό είχε εντελώς διαφορετική γνώμη και όπως είδαμε στον τέλος της βραδιάς, το 12αρι του το έδωσε απλόχερα στην Κύπρο, η οποία τερμάτισε στη 12η θέση. Ενώ αν η Ελλάδα είχε δώσει περισσότερους βαθμούς, θα έμπαινε στην τελικη δεκάδα! Κρίμα, μόνο αυτό.

Limassol Today - Eurovision 1

“Βράζει” το Twitter και καλά κάνει!

Η συγκεκριμένη βαθμολογία έκανε έξαλλους τους χρήστες του Twitter και τα σχόλια για το 4αρι – που θα γράψει ιστορία – έδωσαν και πήραν. Δείτε παρακάτω κάποια από αυτά!

Πηγήinfo woman

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης