Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗCULTUREΜΟΥΣΙΚΗUrban Flow Festival 2023: H γιορτή της hip hop μουσικής έρχεται στη...

Urban Flow Festival 2023: H γιορτή της hip hop μουσικής έρχεται στη Λεμεσό

Ένας νέος μουσικός θεσμός θα ταρακουνήσει στην Κύπρο στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου.

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής hip hop σκηνής θα ταξιδέψουν με προορισμό την Κύπρο και συγκεκριμένα την Λεμεσό για να πάρουν μέρος σε μία μεγάλη γιορτή της hip hop μουσικής κουλτούρας. Το Urban Flow Festival 2023 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 στο Trikkis Palace ανάμεσα στην Λευκωσία και την Λεμεσό.

Το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει τους ακόλουθους καλλιτέχνες:

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου:

Μικρός Κλέφτης

12ος Πίθηκος

Immune

Special guest: Δημήτρης Μεντζέλος

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου:

Anser & Eversor

Buzz

Dolos x Mr Marvel

Mr Emor & Brook

Special guest: Proffessional Sinnerz & Κόμης Χ + Local καλλιτέχνες (ραπερς,DJ) που θα αναφερθούν εντός των επόμενων ημερών.

Το φεστιβάλ θα προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ελληνικής hip hop μουσικής, να διασκεδάσουν, να ενημερωθούν και να προσφέρουν, καθώς μέρος των καθαρών εσόδων από την εκδήλωση θα διατεθούν για καλό σκοπό.

Facebook Event

Μαζί μας θα είναι και το “Pitbull Rescue Cyprus” @pitbullrescuecyprus

Κόστος συμμετοχής για το Urban Flow Festival: 15€ τη μία μέρα και 25€ το διήμερο. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα online στο https://www.soldoutticketbox.com/urban-flow-festival-2023/, και στα ταμεία στο Trikkis Palace.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00. Για περισσότερες πληροφορίες και updates επισκεφθείτε τη σελίδα του Urban Flow Festival στο Instagram: https://www.instagram.com/urban_flow_festival_cy

Limassol Today - Εικαστικό Urban Flow Festival 002

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης