Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗCULTUREΜΟΥΣΙΚΗΒαγγέλης Γέττος: Ζωντανός στο Σουβενίρ

Βαγγέλης Γέττος: Ζωντανός στο Σουβενίρ

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου, το Σουβενίρ φιλοξενεί ξανά τον Βαγγέλη Γέττο, γνωστό από τη συμμετοχή του στο group ‘’Ιδαίον Project’’ αλλά και ως παρουσιαστή της μοναδικής εκπομπής εναλλακτικής κυπριακής μουσικής Jam Lab.

Αν ο Βαγγέλης ξέρει να κάνει κάτι καλά με τα μουσικά του παιξίματά, αυτό είναι να μας ταξιδεύει με μοναδικό τρόπο, με το λαούτο, την κιθάρα, τομ τζουρά και την φωνή του.

Ανεβαίνει στο μουσικό τρένο του ελληνικού τραγουδιού (ενίοτε και ξένου ροκ). Κατεβαίνει σε πολλούς και διαφορετικούς αγαπημένους του σταθμούς: από τον Παπακωνσταντίνου στον Μάλαμα, από τον Παπάζογλου στους Χαΐνηδες, από τον Johnny Cash στους Talking Heads, από την Κρήτη στη Θράκη και από την Ήπειρο στην Κύπρο!

Μην τον χάσετε!

-Κρατήσεις 99191270
-Περιορισμένος αριθμός θέσεων

“Θυμάμαι να ακούω το ”Γέλα πουλί μου” των Κατσιμιχαίων από το μυστήριο πικάπ μας το 1989. Τον Μπακιρτζή, καλοκαίρι του ’90 στην Πάτρα με 40C στο ραδιόφωνο του λαμαρινένιου Peugeot μας. Τον Παπάζογλου σε ένα θεατράκι, στην άκρη του γκρεμού, στη Σκύρο, το 1996, και πίσω Αιγαίο. Τους Χαΐνηδες να ξεκινούν συναυλία στη μία το πρωί, αυγουστιάτικη πανσέληνο, σε κάποιο μοναστήρι στην ορεινή Αχαΐα γύρω στο 2000. Το ”Μακρύ ζεϊμπέκικο για τον Νίκο” του Σαββόπουλου σε αυθεντικό copy κασέτας του 1979 που ανακάλυψα ίσως το 2001 σε ένα σκοτεινό συρτάρι, στο κασετόφωνο στο χωριό. Την ανατριχίλα του ”Μου ‘πες θα φύγω” από τον ”Φλου” του Σιδηρόπουλου στα cd που αντέγραφα μανιωδώς το 2002. Τον Θανάση με τους Λαϊκεδέλικα και τη Φριντζήλα στην αυλή ενός Γυμνασίου στο Αίγιο το 2004 και τα παιδιά της πόλης να χορεύουν την Ανδρομέδα στο προαύλιο του σχολείου τους. Εκεί και τον Μπαντούκ να κρώζει μόνος, μανιακά: ”Psycho killer, qu’ est-ce que c’ est? Fa fa fa fa…”. Τον Σταυρό του Νότου γεμάτο, να κρέμεται από τα τραγουδιστά ποιήματα του Μάλαμα και την παρουσίαση του δίσκου του Αγγελάκα και των Επισκεπτών στο Gagarin το 2005. Εκεί στο διάλειμμα και ο άγνωστός μου τότε βλοσυρός και ζεστός Ψαρογιώργης. Σε αυτά πετά η ψυχή μου κάθε μέρα και νύχτα. Εκεί τριγύρω θα προσπαθήσω να σας πάρω μαζί μου, με την κιθάρα, το λαούτο, τον τζουρά και τη φωνή μου, στις 12/11 στο αγαπημένο μου Σουβενίρ/Souvenir, στη Λεμεσό. Κρατήσεις (λίγες θέσεις) και πληροφορίες πατώντας πάνω στο event”

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΤΤΟΣ
Limassol Today - Image 8 3

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης