Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗCULTUREΘΕΑΤΡΟΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ της Μαρίνας Αρμεύτη

ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ της Μαρίνας Αρμεύτη

Το ερώτημα πλανιέται διαρκώς: Ποιος τελικά δολοφόνησε τον Βάσο Παυλίδη; Ποιο το κίνητρο; Τι άλλο έκρυβε το μυστηριώδες παρελθόν του "καθως πρέπει νοικοκυραίου"; Μπορούν ιστορικά γεγονότα να θαφτούν για πάντα; Οι απαντήσεις επί σκηνής.

Πρεμιέρα είχε Σάββατο 5/11 στη Λευκωσία το νέο θεατρικό έργο της Λεμεσιανής Μαρίνας Αρμεύτη. Μια παράσταση που θα μας κάνει να αναρωτηθούμε για τις αλήθειες, ιστορικές και προσωπικές που θάβουμε. Αξίζει να σημειωθεί πως αφού ολοκληρωθούν οι παραστάσεις στη Λευκωσία, το έργο θα έρθει στη Λεμεσό.

Limassol Today - Image 3

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Ο Βασίλης Παυλίδης, επιφανής καρδιολόγος στην Αθήνα, βρίσκεται δολοφονημένος στο ιατρείο του. Κατηγορούμενη βρίσκεται μια τραβεστί η οποία αρνείται ενοχή. Ο γιος του θύματος είναι πολύ ανήσυχος και καταρρακωμένος από τις αποκαλύψεις για το ποιόν του πατέρα του και αρχίζει να ψάχνει το κρυφό και σκοτεινό του παρελθόν, μπαίνοντας ακόμη και στο ρόλο του ανακριτή.

Limassol Today - Image 4

Ψάχνοντας τις συνομιλίες του πατέρα του στα social media αντιλαμβάνεται ότι ο πατέρας του εκτός του ότι διατηρούσε επαφές με μια πλειάδα ερωτικών παρτενέρ, συνομιλούσε και με μια πολύ ενδιαφέρουσα γυναίκα κατά πολύ νεότερη του, μορφωμένη και πλούσια, την οποία μάλιστα συνάντησε κάποιες μέρες πριν τη δολοφονία.

Limassol Today - Image 6 1

Το ερώτημα πλανιέται διαρκώς: Ποιος τελικά δολοφόνησε τον Βάσο Παυλίδη; Ποιο το κίνητρο; Τι άλλο έκρυβε το μυστηριώδες παρελθόν του “καθως πρέπει νοικοκυραίου”;

Limassol Today - Image 5

Μπορούν ιστορικά γεγονότα να θαφτούν για πάντα;

Οι απαντήσεις επί σκηνής.

Limassol Today - Image 3 2

Ένα σύγχρονο, καλογραμμένο έργο με στοιχεία αστυνομικού θρίλερ αλλά και ένα ψυχογράφημα της ελληνικής κοινωνίας του κοινωνικού ρατσισμού, της διαφθοράς, της υποκρισίας και των κοινωνικών στερεοτύπων αλλά ταυτόχρονα και με πολιτική διάσταση.

Limassol Today - Image 6

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: 5, 6,12,13,14 Νοεμβρίου στις 8:30 μ.μ στο Flea Theater στη Λευκωσία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ : 97929896 ( γραπτό μήνυμα )

“Ηλεκτροσόκ” της Μαρίνας Αρμεύτη

Σκηνοθεσία : Κυριακή Kωνσταντίνου

Ηθοποιοί: Κυριακή Κωνσταντίνου , Κωνσταντίνα Μενοίκου , Μάριος Ζησίμου

Μακιγιάζ/ Ενδυματολόγος : Λίτσα Ιωαννίδου

Σκηνογραφία : Βασίλης Κωνσταντινίδης

Μουσική επιμέλεια : Χλόη Γεωργοπούλου

Limassol Today - Image 3 1

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης