Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗCULTUREΘΕΑΤΡΟKαινούργια σεζόν για το θεατρικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα lipasma.

Kαινούργια σεζόν για το θεατρικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα lipasma.

Tο Κέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ συνεχίζει για 9η χρονιά τη λειτουργία του θεατρικού εκπαιδευτικού προγράμματος lipasma, με εβδομαδιαία μαθήματα στον εξοπλισμένο χώρο του Ξυδάδικου. Οι εμψυχώτριες των μαθημάτων είναι η Έλενα Αγαθοκλέους (ηθοποιός/ σκηνοθέτιδα) και η Κωσταντίνα Peter (θεατρολόγος/ δραματουργός).

Παιδικό τμήμα Α’ Θεατρικό παιχνίδι

Ο στόχος είναι η εξερεύνηση του προσωπικού κόσμου των παιδιών, η ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της έκφρασης μέσα από δραστηριότητες, παιχνίδια και αφηγήσεις.

Κάθε Σάββατο, 60’ τη βδομάδα, στις 9:30 – 10:30

Παιδικό τμήμα Β’ Κάτω και Πάνω στη Σκηνή

Τα μαθήματα επικεντρώνονται στη δημιουργία μιας παράστασης, φτιαγμένης αποκλειστικά από τα παιδιά! Εμπνευσμένη από κλασικά παραμύθια, η ομάδα θα αναπτύξει όλα τα στάδια για τη δημιουργία ενός θεατρικού έργου από τη συγγραφή/ συρραφή μέχρι τη δημιουργία σκηνικών και κουστουμιών.

Κάθε Σάββατο, 60’ τη βδομάδα, στις 11:00 – 12:30

Τμήμα ενηλίκων Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή

Εβδομαδιαίες θεατρικές συναντήσεις που θα ασχοληθούν με κείμενα της κυπριακής λογοτεχνίας και απευθύνονται σε μη επαγγελματίες ηθοποιούς. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από ασκήσεις για το παραστατικό σώμα και τεχνικές ανάγνωσης κειμένων, να γνωρίσουν διαφορετικές ερμηνευτικές προσεγγίσεις.

Τετράμηνος κύκλος μαθημάτων, κάθε Τετάρτη, 19:00 – 21:00

lipasma. θεατρικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα

στο Ξυδάδικο, πεζόδρομος Γενεθλίου Μιτέλλα 34, Λεμεσός

πληροφορίες 99 985232 και 97 879793

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης