Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΔΙΕΘΝΗH Κέιτ Μίντλετον ξοδεψε για ρούχα το 2022 περισσότερο από κάθε άλλη...

H Κέιτ Μίντλετον ξοδεψε για ρούχα το 2022 περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είδε την αξία της γκαρνταρόμπας της να εκτοξεύεται στα ύψη κατά τη διάρκεια του 2022, καθώς οι νέες της βασιλικές υποχρεώσεις και oι περιοδείες στο εξωτερικό μετά το τέλος της πανδημίας, αυξήθηκαν.

Τα καινούργια ρούχα της Κέιτ Μίντλετον για το 2022 σύμφωνα με το δημοσίευμα της Dailymail κόστισαν 176.664 λίρες ξεπερνώντας το 2017, που είχε ξοδέψει 119.000 λίρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιλέγει να φορέσει αρκετές φορές τα ίδια ρούχα σε διαφορετικές επίσημες περιστάσεις, ενώ για πρώτη φορά στην τελετή απονομής των βραβείων Earthshot 2022 εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε σμαραγδί απόχρωση, το οποίο ενοικιάστηκε από τη βρετανική πλατφόρμα HURR.

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν είχε φορέσει παρά ελάχιστες φορές το ίδιο ρούχο μόνο για μία φορά ενώ η Νταϊάνα δε συνήθιζε να φοράει τα ίδια ρούχα ειδικά σε επίσημες εκδηλώσεις.

Το πιο ακριβό ρούχο που φόρεσε η Κέητ για το 2022 ήταν στην πρεμιέρα της ταινίας «Top Gun». Εμφανίστηκε με μία μαύρη, μακριά τουαλέτα του σχεδιαστή Roland Mouret αξίας 2.700 λιρών με εντυπωσιακά κοσμήματα τα οποία σύμφωνα με την Dailymail ήταν αξίας άνω των 10.000 λιρών.

Powered byLimassol Today - Epifaniou

ΠηγήΚΥΠΕ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης