Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΔΙΕΘΝΗΠρόστιμα σε όσους κυκλοφορούν με μαγιό ή γυμνόστηθοι στο Σορέντο

Πρόστιμα σε όσους κυκλοφορούν με μαγιό ή γυμνόστηθοι στο Σορέντο

Πρόστιμο θα επιβάλλεται πλέον σε όσους κυκλοφορούν με μαγιό ή γυμνόστηθοι σε πόλη της Ιταλίας, με απόφαση του δημάρχου ο οποίος επικαλέστηκε ανησυχίες για την ποιότητα ζωής.  

Ο Μάσιμο Κόπολα, δήμαρχος του Σορέντο, ανακοίνωσε πρόστιμα από 25 έως 500 ευρώ, με ανάρτηση που έκανε στο Facebook την προηγούμενη εβδομάδα. «Φτάνει με την άσεμνη συμπεριφορά», έγραψε ο Κόπολα. «Για αυτό υπέγραψα διάταγμα που απαγορεύει οι άνθρωποι να κυκλοφορούν γυμνόστηθοι ή με μαγιό», επεσήμανε ακόμη. 

«Αυτού του είδους οι συμπεριφορές μπορούν να θεωρηθούν αιτία να νιώσουν άβολα και ενοχλημένοι, τόσο οι κάτοικοι του Σορέντο, όσο και οι τουρίστες», σύμφωνα με τον δήμαρχο, που συμπλήρωσε: «Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να προστατεύσουμε και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής και το σκηνικό του κέντρου της πόλης και των δημόσιων χώρων». 

Limassol Today - 12

Το Σορέντο βρίσκεται στην χερσόνησο Σορεντίνε, η οποία προσελκύει τόσους τουρίστες, που οι τοπικές αρχές έχουν υιοθετήσει μέτρα για να περιορίσουν την κίνηση στην ακτή. Από τις 15 Ιουνίου ισχύει σύστημα με μονά και ζυγά, στις ώρες αιχμής. Αυτό ισχύει από τις 10:00 έως τις 18:00 όλο τον Αύγουστο, όπως και τα σαββατοκύριακα από τον Ιούνιο έως τις 30 Σεπτεμβρίου. 

Powered byLimassol Today - Epifaniou

Πηγήcnn

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης