Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΕντοπίστηκαν 13,5 κιλά ναρκωτικά στη Λεμεσό, τρεις συλλήψεις

Εντοπίστηκαν 13,5 κιλά ναρκωτικά στη Λεμεσό, τρεις συλλήψεις

Στην κατάσχεση ποσότητας κάνναβης βάρους περίπου 13,5 κιλών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ), στη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν τρία πρόσωπα, εναντίον των οποίων διερευνάται υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο άντρα ηλικίας 53 ετών, ο οποίος διακινείτο με αυτοκίνητο στην περιοχή Πολεμιδιών.

Ακολούθησε έρευνα, κατά την οποία εντοπίστηκε στον χώρο αποσκευών του οχήματος, μία ταξιδιωτική βαλίτσα, που περιείχε τέσσερις συσκευασίες με κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 13,5 κιλών περίπου.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 53χρονου, για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ αργότερα προέκυψαν στοιχεία εναντίον 43χρονου και 28χρονης, οι οποίοι συνελήφθηκαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων.

Οι τρεις ύποπτοι αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, κατοχής ναρκωτικών, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Powered byLimassol Today - Epifaniou

ΠηγήΚΥΠΕ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης