Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΕντοπίστηκαν πιθανά τεκμήρια στις έρευνες για τον Άγγελο Περικλέους

Εντοπίστηκαν πιθανά τεκμήρια στις έρευνες για τον Άγγελο Περικλέους

Πρόκειται, για διαφορετικό σημείο από το σημείο στο οποίο η Αστυνομία ερευνούσε την περασμένη εβδομάδα και όπου επίσης εντόπισε τεκμήρια

Αντικείμενα που πιστεύεται ότι έχουν σχέση με την υπόθεση φόνου του 31χρονου Άγγελου Περικλέους εκτιμά η Αστυνομία ότι εντόπισε στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιούνται από το πρωί στις περιοχές Βασιλικού, Μαρί, Ακτή του Κυβερνήτη.

Σε δήλωση του στην περιοχή των ερευνών, ο βοηθός υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Κώστας Μιχαήλ, ανέφερε ότι «μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού σε συνεργασία με την Πολιτική Άμυνα και κατόπιν αξιολόγησης μαρτυρίας που υπάρχει στα χέρια της Αστυνομίας, προβαίνουν σε συντονισμένες έρευνες ευρείας κλίμακας για τον εντοπισμό, είτε του θύματος, Άγγελου Περικλέους, είτε τεκμηρίων που έχουν σχέση με την υπόθεση».

«Έχουν εντοπιστεί κάποια τεκμήρια που εκ πρώτης όψεως έχουν σχέση με την υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση», είπε και πρόσθεσε ότι πρόκειται «για διάφορα εργαλεία και κάλυκες πυροβόλου όπλου».

Πρόκειται, συνέχισε, για διαφορετικό σημείο από το σημείο στο οποίο η Αστυνομία ερευνούσε την περασμένη εβδομάδα και όπου επίσης εντόπισε τεκμήρια.

Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε πως, με βάση μαρτυρία «πιστεύουμε ότι πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτήν την περιοχή για εντοπισμό, είτε του θύματος, είτε άλλων τεκμήριων».

Powered byLimassol Today - Epifaniou

ΠηγήΚΥΠΕ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης