Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΓυναίκες της Ευρώπης

Γυναίκες της Ευρώπης

Μέχρι τις 13 Ιουλίου οι αιτήσεις για το νέο Mentoring Program της AIPFE Κύπρου – Γυναίκες της Ευρώπης.

AIPFE Κύπρου

Το νέο πρόγραμμα καθοδήγησης (Mentoring Program) της παρουσίασε αυτή την εβδομάδα η AIPFE Κύπρου-Γυναίκες Ευρώπης, απευθύνοντας ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι τις 13 Ιουλίου 2022.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΜΚΟ, το πρόγραμμα αυτό αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο προσωπικής ανάπτυξης και δικαίωμα συμμετοχής έχουν γυναίκες μέλη της AIPFE, ηλικίας 18 και άνω.

Στόχος του προγράμματος, επεξηγείται, «είναι η υποστήριξη των ενδιαφερομένων προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τις προοπτικές τους, να εξελίξουν τις δεξιότητές τους και να βελτιώσουν τη θέση και την απόδοσή τους, στο εργασιακό περιβάλλον τους».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια των τριών μηνών του προγράμματος, Σεπτέμβριος – Νοέμβριος 2022, οι καθοδηγούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν εποικοδομητική επικοινωνία με τους μέντορές τους, η οποία θα επιτρέπει την ανταλλαγή εμπειριών, πληροφοριών και πρακτικών συμβουλών για συγκεκριμένους τομείς απασχόλησης.

Με περισσότερους από 20 εθελοντές μέντορες, μέλη της AIPFE, το πρόγραμμα προσφέρει τεχνογνωσία σε διαφορετικούς τομείς, μεταξύ άλλων, την εκπαίδευση, το μάρκετινγκ, τη δικηγορία, τις θετικές επιστήμες, την επιχειρηματικότητα, την υγεία και τη συμμόρφωση.

Το πρόγραμμα, αναφέρεται, θα επικεντρωθεί σε γυναίκες που βρίσκονται στο αρχικό στάδιο της επαγγελματικής τους πορείας ή αναζητούν περαιτέρω εξέλιξη στην καριέρα τους, ισορροπία στην επαγγελματική τους ζωή, αλλαγή σταδιοδρομίας ή ενδιαφέρονται να αναπτύξουν κάποια επιχειρηματική ιδέα.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση η Πρόεδρος της AIPFE, Δέσποινα Παπαδοπούλου, αφού αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του θεσμού, ανακοίνωσε μια σειρά από προσεχείς δράσεις και πρωτοβουλίες, όπως είναι η υποτροφία CIM, ο νέος κύκλος του προγράμματος Women Fit for Business καθώς και η συνεργασία με το Women on Top.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και για δήλωση συμμετοχής επισκεφθείτε τον σύνδεσμο https://aipfe.com/programs-initiatives/aipfe-mentoring-program”.HYPERLINK 

ΠηγήΚΥΠΕ
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης