Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΚΑΙΡΟΣΣυνεχίζουν κατά διαστήματα βροχές/καταιγίδες μέχρι αργά απόψε

Συνεχίζουν κατά διαστήματα βροχές/καταιγίδες μέχρι αργά απόψε

Βελτιώνεται ο καιρός το σαββατοκύριακο

Βαρομετρικό χαμηλό συνεχίζει να επηρεάζει την περιοχή μας και σήμερα Παρασκευή, δίνοντας κατά διαστήματα βροχές και τοπικές καταιγίδες, με τα φαινόμενα να είναι πιο γενικευμένα κυρίως κατά το δεύτερο μισό της ημέρας. Βελτίωση του καιρού αναμένεται το σαββατοκύριακο, χωρίς να αποκλείονται ωστόσο κάποια πολύ μεμονωμένα φαινόμενα το Σάββατο ενώ την Κυριακή θα παρατηρούνται αυξημένες υψηλές και μέσες νεφώσεις με την πιθανότητα λίγων σταγόνων βροχής ή μεμονωμένων ελαφριών βροχών. Η θερμοκρασία κατά το τριήμερο θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Σήμερα Παρασκευή, βαρομετρικό χαμηλό συνεχίζει να επηρεάζει την περιοχή μας διατηρώντας κατά διαστήματα το άστατο καιρικό σκηνικό.

Limassol Today - Image 12

Βροχές/καταιγίδες σημειώνονται στη βόρεια ακτογραμμή του νησιού ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις.

Limassol Today - Image 13

Τις επόμενες ώρες, οι βροχές θα γενικευτούν στο βόρειο 1/3 του νησιού και αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες, με τα φαινόμενα να επηρεάζουν και άλλες περιοχές κατά το δεύτερο μισό της ημέρας. Τα μεγαλύτερα διαστήματα χωρίς βροχές αναμένονται στα νότια – νοτιοανατολικά. Κάποιες καταιγίδες θα είναι έντονες και θα συνοδεύονται από μικρού διαμετρήματος χαλάζι. Μετά τα μεσάνυχτα, τα φαινόμενα θα γίνουν μεμονωμένα.

Limassol Today - Image 13

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 19 έως 21 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης