Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΚΑΙΡΟΣΤετάρτη 19/10 καιρός

Τετάρτη 19/10 καιρός

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και στα δυτικά μερικώς εως κυρίως συννεφιασμένος με την πιθανότητα μεμονωμένων βροχών. Προοδευτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και αναμένονται μεμονωμένες βροχές κυρίως στο δυτικό 1/2 του νησιού, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται πιο μεμονωμένα και σε άλλη περιοχή.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, εντάσεως 1-3 μποφόρ, για να στραφούν σε νότιους έως νοτιοανατολικούς, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 26 έως 28 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 25 έως 27 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Αύριο το βράδυ, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείονται και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 18 έως 20 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα. 

Πηγήkitasweather

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης