Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΚΥΠΡΟΣΈκλεισαν οι κάλπες στον ΔΗΣΥ

Έκλεισαν οι κάλπες στον ΔΗΣΥ

Στις κάλπες oδηγήθηκαν σήμερα Σάββατο (6/5) τα χιλιάδες μέλη του ΔΗΣΥ, προκειμένου να συμπληρωθεί η ηγετική πυραμίδα του κόμματος και η Παράταξη να βάλει πλώρη για ανανέωση, αφήνοντας πίσω της όλα όσα συνέβησαν μετά την ήττα στις Προεδρικές Εκλογές.

Έκλεισαν οι κάλπες

Έκλεισαν στις 18:00 το απόγευμα οι κάλπες για τα χιλιάδες μέλη του ΔΗΣΥ που έσπευσαν σήμερα να ψηφίσουν προκειμένου να συμπληρωθεί η ηγετική πυραμίδα του κόμματος. Αυτή την ώρα ξεκινά η καταμέτρηση των ψήφων.

Έκλεισαν οι κάλπες και στα 78 εκλογικά κέντρα σε Κύπρο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λονδίνο και ξεκινάει η καταμέτρηση.

Η προσέλευση στις κάλπες μέχρι τις 17:00 ήταν 16.930 ψηφοφόροι.

Έκλεισαν στις 18:00 και οι 78 κάλπες για τις εκλογές στον ΔΗΣΥ για ανάδειξη της ηγεσίας αλλά και του Πολιτικού Γραφείου.

Η διαδικασία κύλησε ομαλά και αναμένεται αργά το βράδυ να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για την θέση του αναπληρωτή προέδρου του κόμματος και τις τρεις θέσεις των αντιπροέδρων.

Σε ότι αφορά τις 25 θέσεις για το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ, η ανακοίνωση θα γίνει την Κυριακή καθώς η καταμέτρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά.

Υπενθυμίζεται πως για την θέση του αναπληρωτή προέδρου του κόμματος υποψήφιοι είναι οι, Ευθύμιος Δίπλαρος, Μιχάλης Σοφοκλέους και Σωτήρης Σαμψών.

Για τις τρείς θέσεις των αντιπροέδρων του κόμματος υποψήφιοι είναι οι Ξένια Κωνσταντίνου, Σάβια Ορφανίδου, Φωτεινή Τσιρίδου, Ονησίφορος Ιορδάνους, Μιχάλης Μιχαήλ, Μάριος Πελεκάνος και ο Γιώργος Κάρουλας. 

Για τις 25 θέσεις των αιρετών του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ υπέβαλαν υποψηφιότητα 65 πρόσωπα. 

Powered byLimassol Today - Epifaniou

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης