Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΚΥΠΡΟΣΕσείς ξέρατε ότι ο Γιαννάκης Γιαννάκη παίρνει ακόμα το 50% του μισθού...

Εσείς ξέρατε ότι ο Γιαννάκης Γιαννάκη παίρνει ακόμα το 50% του μισθού του;

Ελεγκτική: Ο Γιαννάκη συνεχίζει να αμείβεται με τον μισό μισθό του Επιτρόπου Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/cyprus/elegktiki-o-giannaki-synehizei-na-amoibetai-me-ton-miso-mistho-toy-epitropoy

Ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης με επιστολή του προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ), εισηγείται την επιβολή υποχρεωτικής αφυπηρέτησης στον τέως Επίτροπο Εθελοντισμού, Γιαννάκη Γιαννάκη, καθώς και δρομολόγηση διαδικασίας διεκδίκησης αποζημιώσεων, σημειώνοντας πως ο ελεγχόμενος εξακολουθεί να λαμβάνει το 50% του μισθού του, κάτι το οποίο δυνατόν να συνεχιστεί για μακρό χρονικό διάστημα. Εναλλακτικά, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης εισηγείται ανάκληση του διορισμού του κ. Γιαννάκη.

Επεξηγώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, το σκεπτικό της επιστολής ο Εκπρόσωπος της Εκλεκτικής Υπηρεσίας Μάριος Πετρίδης εξήγησε πως γίνεται αντιληπτό, πως αν η υπόθεση οδηγείτο στο Κακουργιοδικείο, η υπόθεση θα ολοκληρωνόταν σε περίπου έναν χρόνο, ενώ ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου, η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μερικά χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων ο κ. Γιαννάκη θα εξακολουθήσει  να λαμβάνει το 50% του μισθού του. Επιπρόσθετα, εξήγησε εάν παρέλθουν έξι χρόνια μέχρι την απόφαση του δικαστηρίου τότε δεν θα είναι σε θέση ο Οργανισμός Νεολαίας να ανακτήσει χρήματα πριν τα έξι χρόνια.

Powered byLimassol Today - Epifaniou

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης