Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΚΥΠΡΟΣΚρίσιμη παραμένει η κατάσταση της 4χρονης που διακομίστηκε στο Ισραήλ

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της 4χρονης που διακομίστηκε στο Ισραήλ

Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της 4χρονης που διακομίστηκε στο Ισραήλ με στρεπτόκοκκο Α, ανέφερε την Πέμπτη στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας.

Όπως είπε, βάσει της τελευταίας ενημέρωσης που έλαβε στις 12.30 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, η 4χρονη είχε εισέλθει στη μεγάλη εντατική μονάδα θεραπείας της Πανεπιστημιακής Κλινικής του Tel Ha’ Shomer, προσθέτοντας παράλληλα ότι δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια της αεροδιακομιδής.

Η κατάσταση της υγείας του μικρού κοριτσιού παραμένει κρίσιμα σταθερή, συνέχισε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου, συμπληρώνοντας πως πρόκειται να υπάρξει νέα επικοινωνία το απόγευμα με τους γιατρούς στο Ισραήλ σχετικά με την όποια πρόοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας, η οποία θα συνεχιστεί σε καθημερινή βάση.

Επιπλέον, συμπλήρωσε πως οι γονείς του παιδιού διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα την 4χρονη να συνοδεύσει κατά τη μεταφορά της η θεία της, ενώ μόλις είναι σε θέση να ταξιδεύσουν θα μεταβούν άμεσα στο Ισραήλ για να βρεθούν δίπλα στο παιδί τους.

Powered byLimassol Today - Epifaniou

ΠηγήΚΥΠΕ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης