Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΚΥΠΡΟΣΠαρατείνεται η διαθεσιμότητα Κατσουνωτού για την υπόθεση Αριστοτέλους

Παρατείνεται η διαθεσιμότητα Κατσουνωτού για την υπόθεση Αριστοτέλους

Παρατείνεται μέχρι 15 Σεπτεμβρίου η διαθεσιμότητα του Ανώτερου Αξιωματικού της Αστυνομίας στην υπόθεση της διευθύντριας των Φυλακών Αννας Αριστοτέλους, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Υπουργός Δικαιοσύνης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται συγκεκριμένα ότι η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, ενημερώθηκε από τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας ότι ο ποινικός ανακριτής Αχιλλέας Αιμιλιανίδης, ζήτησε και του δόθηκε παράταση μέχρι και την 15η Σεπτεμβρίου 2022, για να ολοκληρώσει την έρευνα.

“Ενεργώντας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και αφού έλαβε υπόψη τις θέσεις του Ανώτερου Αξιωματικού της Αστυνομίας, καθώς επίσης και όλα τα ενώπιον της στοιχεία και τις αρχές και κριτήρια που έχει διατυπώσει η νομολογία, αποφάσισε όπως παρατείνει τη διαθεσιμότητά του μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου 2022, με σκοπό τη διασφάλιση της ακεραιότητας, της αποτελεσματικότητας της έρευνας και της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος”, αναφέρει.

Προστίθεται πως σε περίπτωση ολοκλήρωσης της έρευνας του ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή πριν τις 15 Σεπτεμβρίου, τότε η διαθεσιμότητα αίρεται αντίστοιχα.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης