Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΚΥΠΡΟΣΤρεις τραυματίες από επίθεση με μαχαίρια στη Λεμεσό

Τρεις τραυματίες από επίθεση με μαχαίρια στη Λεμεσό

Επίθεση από ομάδα προσώπων κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν τέσσερα άτομα, τρία εκ των οποίων έφεραν τραύματα από μαχαίρι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, μετά από πληροφορία που δόθηκε στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού μετέβηκαν σε χώρο δίπλα από ξενοδοχείο της τουριστικής περιοχής, όπου εντόπισαν τέσσερα πρόσωπα, από τα οποία τα τρία έφεραν τραύματα.

Πρόκειται για 20χρονο, 21χρονο και 35χρονο, οι οποίοι ανέφεραν πως, μισή ώρα νωρίτερα, δέχθηκαν επίθεση από 4-5 άγνωστα τους πρόσωπα, που έφεραν μαζί τους μαχαίρια.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Όπως διαπιστώθηκε, ο 20χρονος φέρει θλαστικά τραύματα στον αριστερό βραχίονα, στον αριστερό μηρό, στο κεφάλι και στον κορμό και κρατήθηκε για νοσηλεία. Σοβαρότερη κρίνεται η κατάσταση της υγείας του 35χρονου, ο οποίος φέρει θλαστικά τραύματα στην περιοχή του θώρακα, ενώ ο 21χρονος, που έφερε εκδορές στον αριστερό βραχίονα έτυχε των Πρώτων Βοηθειών και απολύθηκε.

Οι εξετάσεις των αστυνομικών ανακριτών συνεχίζονται για εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.

Powered byLimassol Today - Epifaniou

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης