Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΕυθύμιος Δίπλαρος ο νέος Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ

Ευθύμιος Δίπλαρος ο νέος Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος είναι ο νέος Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, μετά τις σημερινές εκλογές στο κόμμα.

Ο υποψήφιος για τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του κόμματος, Μιχάλης Σοφοκλέους, σε ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε πως επικοινώνησε με τον κ. Δίπλαρο και τον συνεχάρη για την εκλογή του στη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου.

“Εύχομαι ο Δημοκρατικός Συναγερμός να εκπληρώσει επάξια την αποστολή του κάτω από τη νέα του ηγεσία”, πρόσθεσε ο κ. Σοφοκλέους.

Οι τρεις αντιπρόεδροι του ΔΗΣΥ

Μάριος Πελεκάνος, Σάβια Ορφανίδου, και Γιώργος Κάρουλλας τα κατάφεραν και εξασφάλισαν τις θέσεις των αντιπροέδρων του ΔΗΣΥ. 

Ξεκινάει η πορεία ανασυγκρότησης του ΔΗΣΥ, λέει ο Ευθύμιος Δίπλαρος

Ξεκινάει η πορεία ανασυγκρότησης του ΔΗΣΥ, ανέφερε ο Ευθύμιος Δίπλαρος, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την εκλογή του στη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του κόμματος.

“Η πορεία ανασυγκρότησης του κόμματος ξεκινάει. Σ’ αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι μαζί συνεχίζουμε δυνατά για να είναι ο Δημοκρατικός Συναγερμός και πάλι πρωταγωνιστής”, επεσήμανε ο κ. Δίπλαρος.

Πρόσθεσε πως “αυτήν τη μεγάλη νίκη την αφιερώνω σε σένα αγαπημένε μου πατέρα που πλέον δεν είσαι μαζί μας. Ένα τεράστιο και μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξή σας”, σημείωσε, αναρτώντας και μια φωτογραφία του με την Πρόεδρο του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου.

Για τις 25 θέσεις για το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ, η ανακοίνωση θα γίνει την Κυριακή καθώς η καταμέτρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά.

Powered byLimassol Today - Epifaniou

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης