Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΛεμεσός: Το ΕΛΑΜ διέγραψε τον Φοίβο Αλκιβιάδη και παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος

Λεμεσός: Το ΕΛΑΜ διέγραψε τον Φοίβο Αλκιβιάδη και παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος

Με φόντο τον σάλο που δημιουργήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από σχετικό βίντεο, το ΕΛΑΜ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, προχώρησε σήμερα στη διαγραφή του Δημοτικού Συμβούλου Λεμεσού Φοίβου Αλκιβιάδη από τις τάξεις του κόμματος, έπειτα και από τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη πόλη μας..

Το ΕΛΑΜ, στην ανακοίνωση του, χαρακτηρίζει, «απαράδεκτη και καταδικαστέα», τη συμπεριφορά του Φοίβου Αλκιβιάδη.

Το ΕΛΑΜ σημειώνει ότι «περιήλθε στην αντίληψή μας οπτικοακουστικό υλικό με επεισόδιο στο οποίο φαίνεται να εμπλέκεται ο κ. Φοίβος Αλκιβιάδης, συμπεριφερόμενος με τρόπο απαράδεκτο και καταδικαστέο».

Σύμφωνα με το ΕΛΑΜ, από την πρώτη στιγμή, «κινήθηκε αυτεπάγγελτα η αρμόδια επιτροπή της Παράταξής μας, καλώντας τον κ. Αλκιβιάδη να δώσει εξηγήσεις». Η απολογία του, συνεχίζει η ανακοίνωση, δεν έγινε αποδεκτή «με αποτέλεσμα να προχωρήσει η άμεση διαγραφή του από τις τάξεις του κόμματος, αφού η συμπεριφορά του αντίκειται στους κανόνες δεοντολογίας που πηγάζουν μέσα από το καταστατικό του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)».

Να σημειωθεί ότι ο Φοίβος Αλκιβιάδης έχει προχωρήσει ήδη και στην παραίτησή του από τα καθήκοντα του ως Δημοτικός Σύμβουλος.

Powered byLimassol Today - Epifaniou

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης