Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΣε δύο κατευθύνσεις το ΑΚΕΛ, δηλώνει ο Στεφάνου για τις Προεδρικές

Σε δύο κατευθύνσεις το ΑΚΕΛ, δηλώνει ο Στεφάνου για τις Προεδρικές

σχολιάζει και την παραίτηση Μαυρογιάννη

Σε δύο κατευθύνσεις κινείται το ΑΚΕΛ μετά το ναυάγιο με το ΔΗΚΟ, συναντήσεις με άλλα κόμματα και προσωπικότητές ή άτομα που διαδραματίζουν ρόλο και τις διαδικασίες εντός του κόμματος που βρίσκονται σε εξέλιξη, σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του.

Ο Στέφανος Στεφάνου απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Παλιομέτοχο το πρωί της Κυριακής. Έχουν διευθετηθεί, ανέφερε, κάποιες συναντήσεις και με προσωπικότητες και με κόμματα, ώστε να αξιοποιήσουν τις ημέρες πριν από το Πάσχα.

«Φυσιολογικά θα υπάρξει μία διακοπή την περίοδο του Πάσχα και θα συνεχίσουμε μετά. Είμαστε πλέον θα έλεγα σε μια τελική ευθεία. Αυτή την τελική ευθεία θα τη διανύσουμε με το γρηγορότερο δυνατό τρόπο και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε τις αποφάσεις μας».

Ερωτηθείς για την παραίτηση του διαπραγματευτή Ανδρέα Μαυρογιάννη, ο κ. Στεφάνου είπε ότι από το δημοσίευμα φαίνεται πως προκλήθηκε από το γεγονός ότι δεν υπάρχουν εξελίξεις στο Κυπριακό.

«Δυστυχώς, εξελίξεις στο Κυπριακό δεν έχουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό και αυτό είναι το ανησυχητικό. Εμείς είχαμε σημειώσει και δυστυχώς επαληθευόμαστε, αλλά υπογραμμίζω το δυστυχώς διότι είναι σε βάρος της χώρας μας και της προοπτικής για επίτευξη λύσης και επανένωσης του τόπου και του λαού».

Powered byLimassol Today - Epifaniou

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης