Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023Μαυρογιάννης: Να αναλάβουμε το χρέος που μας αναλογεί

Μαυρογιάννης: Να αναλάβουμε το χρέος που μας αναλογεί

Πολιτική συγκέντρωση στο Πισσούρι, πραγματοποίησε χθες ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης όπου είπε ότι θα πρέπει να χτίσουμε μία καλύτερη Κύπρο.

Ανακοίνωση του επιτελείου του αναφέρει ότι στο πλαίσιο της χθεσινής του περιοδείας στην πόλη και επαρχία της Λεμεσού, ο κ. Μαυρογιάννης είχε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το όραμα του για την Κύπρο και να συνομιλήσει με κάτοικους της περιοχής Πισσουρίου.

Ο κ. Μαυρογιάννης είπε ότι “πρέπει να βάλουμε πλάτες. Να αναλάβουμε το χρέος που μας αναλογεί και μετά την εκλογή μας στη διακυβέρνηση του τόπου τον Φεβρουάριο, να χρησιμοποιήσουμε τα εργαλεία που θα μας δώσει η εξουσία για να χτίσουμε μία καλύτερη Κύπρο».

Αναφερόμενος στο Κυπριακό μίλησε για την ανάγκη να υπάρξουν άμεσες κινήσεις, προτού να είναι πολύ αργά. «Δεν υπάρχει χρόνος. Πρέπει να κινηθούμε άμεσα ώστε να μπορέσουμε να αντιστρέψουμε τα δεδομένα. Να επιδιώξουμε την επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο που διακόπηκαν στο Κράν Μοντανά”, ανέφερε.

Στη συνέχεια, μίλησε για την ακρίβεια που πλήττει χιλιάδες νοικοκυριά, επισημαίνοντας ότι είναι τραγικές οι αναφορές των βασικών ανθυποψηφίων του που περιγράφουν την Κύπρο ως «παράδεισο».

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης κάλεσε όλες και όλους να συνταχθούν με τις δυνάμεις της αλλαγής και να δώσουν τον δικό τους αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και τις επόμενες γενιές.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης