Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023Πώς θα ψηφίσουν όσοι έχουν Covid

Πώς θα ψηφίσουν όσοι έχουν Covid

Πρόσθετες οδηγίες για άσκηση εκλογικού δικαιώματος θετικών ατόμων στη νόσο COVID 19, δίδει στη δημοσιότητα το Υπουργείο Υγείας.

Σε ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι τα άτομα που διανύουν τον αυτοπεριορισμό τους, λόγω νόσησης με COVID-19 και δεν είναι δυνατό να μεταβούν μόνα τους στο εκλογικό κέντρο, μπορούν κατά την ημέρα διεξαγωγής των προεδρικών εκλογών στις 5 και 12 Φεβρουαρίου του 2023, να μεταβούν στο εκλογικό κέντρο για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα με τη συνοδεία άλλου προσώπου.

Συγκεκριμένα, τα άτομα αυτά πρέπει να φέρουν χρήση διπλής χειρουργικής μάσκας ή μάσκας υψηλής προστασίας FFP2 / KN95 / N95, ενώ κατά τη μεταφορά τους στο εκλογικό κέντρο που ψηφίζουν συστήνεται όπως κάθονται στα πίσω καθίσματα του οχήματος με ανοικτά παράθυρα, εάν είναι εφικτό, για να υπάρχει επαρκής αερισμός.

Επίσης, πρέπει να τηρήσουν τα μέτρα ατομικής υγιεινής, δηλαδή χρήση χαρτομάντηλου και απόρριψης του αμέσως μετά την χρήση, απολύμανση χεριών, ενώ μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος πρέπει να επιστρέψουν αμέσως στον χώρο αυτοπεριορισμού τους, χωρίς καμία ενδιάμεση στάση.

Powered byLimassol Today - Epifaniou

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης