Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΣτα κατεχόμενα εικάζεται πως διέφυγε ο καταζητούμενος για τοn φόνο της 35χρονης

Στα κατεχόμενα εικάζεται πως διέφυγε ο καταζητούμενος για τοn φόνο της 35χρονης

Σοβαρές ενδείξεις ότι ο 25χρονος που καταζητείται, ως ύποπτος, για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης της 35χρονης Ουκρανής στην Λεμεσό, διέφυγε στα κατεχόμενα, φαίνεται να κατέχει η Αστυνομία, η οποία προχώρησε παράλληλα στη σύλληψη φιλικού προσώπου του θύματος.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, για τον 25χρονο καταζητούμενο «υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι διέφυγε σε περιοχές που δεν ελέγχονται από τη Δημοκρατία».

«Φυσικά εμείς συνεχίσουμε τις έρευνες και έχουμε δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία του, ώστε αν γνωρίζει οποιοσδήποτε κάτι, να ενημερώσει την Αστυνομία, είτε επώνυμα, είτε ανώνυμα», συμπλήρωσε.

Σε σχέση με την προμελέτη του εγκλήματος, ο κ.Ανδρέου είπε πως τα τεκμήρια που εντοπίστηκαν στη σκηνή, «μας οδηγούν στις εύλογες υπόνοιες ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο» και πρόσθεσε ότι αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί από τις εξετάσεις.

Όσον αφορά στα κίνητρα του δράστη, ανέφερε ότι, αν και υπάρχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, αυτή δεν έχει ξεκαθαρίσει και επί του παρόντος παραμένουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας υπενθύμισε ότι, σύμφωνα με τη νεκροτομή που διενεργήθηκε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ο θάνατος της αποδίδεται σε στραγγαλισμό, ενώ αναμένονται οι επιστημονικές εξετάσεις από τα δείγματα που λήφθηκαν από τη σορό.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων, πρόσθεσε, συνελήφθη και τέθηκε σήμερα υπό τετραήμερη κράτηση, από το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, μια γυναίκα με την οποίαν το θύμα διατηρούσε φιλικές σχέσεις, για υπόθεση που αφορά αποζείν από κέρδη πορνείας.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα εντοπίστηκε φιμωμένο στο διαμέρισμα που ενοικίαζε στην περιοχή Γερμασόγειας, έχοντας δεμένα τα πόδια και τα χέρια με δεματικά καλωδίων, ενώ έφερε εμφανή τραύματα από κτυπήματα.

Powered byLimassol Today - Epifaniou

ΠηγήΚΥΠΕ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης