Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΣτο κελί 47χρονος - Έκλεψε κρέατα αξίας πέραν των 50 χιλιάδων ευρώ

Στο κελί 47χρονος – Έκλεψε κρέατα αξίας πέραν των 50 χιλιάδων ευρώ

Το ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησε στη σύλληψη 47χρονου, ύποπτου σε υπόθεση διάρρηξης αποθήκης κρεάτων και κλοπής εμπορευμάτων πέραν των 50.000 ευρώ, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ 2022-2023, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την καταγγελία εμπόρου κρεάτων, από τις αρχές του 2022 εντόπισε ελλείμματα σε κιβώτια με κατεψυγμένα κρέατα, που βρίσκονταν σε ψυκτικό χώρο αποθήκης που ενοικίαζε στην Λεμεσό, με αποτέλεσμα στις αρχές του 2023 να τοποθετήσει συσκευές ανίχνευσης.

Χθες, ο παραπονούμενος διαπίστωσε ότι αριθμός κιβωτίων βρίσκονταν εν κινήσει στον υπεραστικό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας και αμέσως προχώρησε σε σχετική ενημέρωση της Αστυνομίας.

Περίπολο της τροχαίας Αρχηγείου ανέκοψε όχημα, το οποίο οδηγείτο από 47χρονο πρώην υπάλληλο του παραπονούμενου και από έρευνα εντοπίστηκαν σε αυτό 10 κιβώτια με κατεψυγμένο κρέας αξίας 520 ευρώ.

Ο παραπονούμενος αναγνώρισε τα ανευρεθέντα και ο ύποπτος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Ανακρινόμενος φέρεται να ομολόγησε την κλοπή των κρεάτων που βρέθηκαν στην κατοχή του, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με ενδεχόμενη εμπλοκή στην καταγγελλόμενη κλοπή ποσότητας εμπορευμάτων, συνολικής αξίας πέραν των 50.000 ευρώ.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης