Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΞυλοδαρμός Τουρκοκύπριας από Ελληνοκύπριους στην Αγία Νάπα

Ξυλοδαρμός Τουρκοκύπριας από Ελληνοκύπριους στην Αγία Νάπα

Τα δύο πρόσωπα, οδηγήθηκαν την Κυριακή, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου και εναντίον τους εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης για περίοδο 4 ημερών.

Δύο άντρες Ελληνοκύπριοι νεαρής ηλικίας καταγγέλθηκαν από νεαρή γυναίκα για ξυλοδαρμό στην Αγία Νάπα το Σάββατο το βράδυ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Limassol Today, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου, οι δύο άντρες φαίρεται να επιτέθηκαν στη νεαρή της πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στην Αγία Νάπα, με αποτέλεσμα η κοπέλα να μεταβή στο Νοσοκομεία με εκχυμώσεις σε διαφορά μέρη του σώματος της και σπασμένα δόντια.

Oι δύο συλληφθέντες σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία, φαίνεται να επιτέθηκαν και κτύπησαν την 25χρονη, με αποτέλεσμα αυτή να πέσει από περιτείχισμα, ύψους 2-3 μέτρων και να κτυπήσει στο έδαφος. Όπως ανέφερε ο κ. Θεοδούλου, τα δύο πρόσωπα, οδηγήθηκαν την Κυριακή, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου και εναντίον τους εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης για περίοδο 4 ημερών. Τα κίνητρα που οδήγησαν στον τραυματισμό της 25χρονης διερευνώνται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Powered byLimassol Today - Epifaniou

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης