Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΥΓΕΙΑΑπλήρωτοι παραμένουν οι συμβασιούχοι χειριστές λογισμικού στα εμβολιαστικά κέντρα

Απλήρωτοι παραμένουν οι συμβασιούχοι χειριστές λογισμικού στα εμβολιαστικά κέντρα

Για στάση εκ μέρους του Υπουργείου Υγείας που τους φέρνει σε δύσκολη θέση τόσο οικονομικά, όσο και ψυχολογικά, καθώς αδυνατούν να εκπληρώσουν τις οικονομικές και άλλες τους υποχρεώσεις, τόσο προς το κράτος (πληρωμή Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ενοικίου, καθημερινά έξοδα, αλλά και το κόστος μετάβασης από και προς την εργασία τους), κάνουν λόγο οι συμβασιούχοι χειριστές του λογισμικού στα κέντρα εμβολιασμού.

Υπενθυμίζεται ότι, οι συμβασιούχοι χειριστές λογισμικού στα εμβολιαστικά κέντρα είχαν ενημερωθεί από τις 21/01/2022 ότι τα τιμολόγια τους που αφορούσαν στις υπηρεσίες τους για τον περασμένο Δεκέμβριο, επρόκειτο να πληρωθούν προς τα τέλη Φεβρουαρίου, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδρασή τους.

Αναφέρουν επίσης ότι έχουν ήδη αποστείλει σχετική επιστολή στις 28/01/2022 προς τον κ. Ευαγόρα Ταμπουρή (Αναπληρωτή Διευθυντή Νοσηλευτικών Υπηρεσιών) και δεν έχουν λάβει ακόμα ουδεμία απάντηση, ούτε την καταβολή των δεδουλευμένων τους, απευθύνοντας έκκληση προς το Υπουργείο να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες ούτως ώστε να τους καταβληθούν οι πληρωμές τους για τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο.

Στην επιστολή που κοινοποίησαν σήμερα στα ΜΜΕ αλλά και το Υπουργείο Υγείας, υπογραμμίζουν ότι, ως συμβασιούχοι χειριστές του λογισμικού στα κέντρα εμβολιασμού κατά της COVID-19 στηρίζουν από την αρχή και με συνέπεια την προσπάθεια του Υπουργείου Υγείας. Ωστόσο, όπως διαφαίνεται το Υπουργείο δεν είναι σε θέση να σταθεί αρωγός μας, καθώς δυστυχώς σε συχνή βάση δεν τηρεί τις δεσμεύσεις του.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης