Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΥΓΕΙΑΟ Αναστασιάδης παρουσιάζει το έργο της κυβέρνησης στην Υγεία την Τετάρτη

Ο Αναστασιάδης παρουσιάζει το έργο της κυβέρνησης στην Υγεία την Τετάρτη

To έργο της διακυβέρνησής του στον πυλώνα «Υγεία για όλους», αλλά και τον προγραμματισμό μελλοντικών δράσεων και υποδομών μέσω του σχεδίου «Κύπρος το Αύριο», θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε ειδική εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο την ερχόμενη Τετάρτη.

«Κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Προέδρου Αναστασιάδη, άλλαξαν άρδην οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας. Υλοποιήθηκε το ΓεΣΥ, αναβαθμίστηκαν ιατρικές εγκαταστάσεις, εφαρμόστηκαν δράσεις και πολιτικές, οι οποίες έχουν στο επίκεντρο τον ασθενή και τις ανάγκες του», αναφέρει ο Ανδρέας Ιωσήφ, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου Προέδρου της Δημοκρατίας σε γραπτή δήλωσή του αναφορικά με το πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Προέδρου Αναστασιάδη την ερχόμενη βδομάδα.

Ο κ. Ιωσήφ σημείωσε πως την υλοποίηση του ΓεΣΥ δημιουργήθηκε ένα ανθεκτικό σύστημα υγείας, προσβάσιμο σε όλους, προφθέτοντας ότι πως η Κυβέρνηση σχεδιάζει και άλλες δράσεις κάποιες από τις οποίες περιλαμβάνονται στο Εθνικό Σχέδιο «Κύπρος – το Αύριο».

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα αναφερθεί στον προγραμματισμό για την υλοποίηση των μελλοντικών δράσεων, πολιτικών και έργων υποδομής.

«Στο Σχέδιο ‘Κύπρος – το Αύριο’ στον τομέα της υγείας περιλαμβάνονται μεταρρυθμίσεις και σημαντικές επενδύσεις που θα διασφαλίζουν ένα ανθεκτικό και αποτελεσματικό σύστημα υγείας, το οποίο θα παρέχει τη δυνατότητα καθολικής πρόσβασης σε υψηλής ποιότητας υγειονομική περίθαλψη στην Κύπρο», είπε ο κ. Ιωσήφ.

Εξάλλου, την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, που συνέρχεται στις 10 το πρωί.

Την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, στις 9 το πρωί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθύνει χαιρετισμό στο 10ο ενεργειακό συμπόσιο, στη Λευκωσία, με θέμα: «Κύπρος: Eνεργειακός κόμβος στην Ανατολική Μεσόγειο».

Παράλληλα, την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παραλάβει τις ετήσιες εκθέσεις της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Ειρήνης Λοϊζίδου – Νικολαΐδου και της Προέδρου της Αναθεωρητικής Αρχής Προσφορών Έφης Παπαδοπούλου.

Στις 8 το βράδυ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθύνει χαιρετισμό στο Gala Dinner του ΕΒΕ Λεμεσού, με την ευκαιρία των 60χρονων του Επιμελητηρίου.

Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Ιωσήφ, την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του παιδιού, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης