Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΦΑΚΟΣBar Du Soleil & Άγγελος Λάντος: Μια βραδυά με νέα πιάτα σε...

Bar Du Soleil & Άγγελος Λάντος: Μια βραδυά με νέα πιάτα σε ένα από τα πιο design-άτα μαγαζιά

Photography credits & copyrights  © Yvonne Zachariou | Limassol Today

Photography by Yvonne Zachariou

Ένα από τα μοναδικά μέρη στη Λεμεσό, το Bar Du Soleil άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το 2020. Από τότε, το Bar Du Soleil έχει γίνει ένα από τα “must” μπαράκια της Λεμεσού.

Το μπαρ ανέκαθεν χάριζε εξαιρετικά κοκτέιλ καθώς και νόστιμα πιάτα, αλλά ο φετινός Δεκέμβριος είναι ο πιο ξεχωριστός μήνας από όλους.

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, το Bar Du Soleil παρουσίασε το ολοκαίνουριο μενού του, το οποίο είναι δημιουργία του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin, Σεφ Άγγελο Λάντο.

Σε μία αυθεντική Bar Du Soleil αποκάλυψη, το νέου μενού παρουσιάστηκε σε event που φιλοξένησε μερικές από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του τύπου και Influencers του νησιού.

Ο Άγγελος Λάντος είναι ένας σύγχρονος και καινοτόμος γαστρονομικός καλλιτέχνης που δημιουργεί πραγματικά αριστουργήματα. Μέχρι πρόσφατα ήταν ο Σεφ του φημισμένου εστιατορίου Σπονδή στην Αθήνα. Ως επαγγελματίας σεφ με περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρίας στη μαγειρική βιομηχανία, ο Σεφ Λάντος έχει εργαστεί σε βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια, όπως το “L’Enclume” στην Αγγλία, το “Cheval Blanc” στην Ελβετία και το “Flocons de Sel” στη Γαλλία, ενώ έχει συμμετάσχει σε δεκάδες Φεστιβάλ Γαστρονομίας.

Ο πιο σημαντικός στόχος του μενού είναι να εισάγει τους επισκέπτες του Bar Du Soleil σε μια νέα γαστρονομική εμπειρία, η οποία μετά από χθες το βράδυ μπορούμε να επιβεβαιώσουμε με σιγουριά ότι ήταν πλήρως επιτυχημένη.

Το νέο μενού υπόσχεται στους επισκέπτες του γευστικές αναμνήσεις από όλο τον κόσμο. Ο Σεφ Λάντος εγκαθιδρύει μια νέα εποχή για το Bar Du Soleil, συνδυάζοντας γεύσεις και ποιότητα δημιουργώντας ιδιαίτερους συνδυασμούς.

Το Bar Du Soleil είναι ένα μέρος με μοναδικό και ισχυρό χαρακτήρα και προσφέρει ιδιαίτερες εμπειρίες τόσο στους ντόπιους όσο και στους τουρίστες. Με ιδιαίτερα και “δυνατά” στοιχεία, το Bar Du Soleil προσφέρει μια διεθνή αίσθηση σε όλους όσους το επισκέπτονται.

Το Bar Du Soleil σας περιμένει να εξερευνήσετε το νέο μενού το οποίο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του.

Photography credits & copyrights  © Yvonne Zachariou | Limassol Today

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης