Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣLIMASOUL TASTEΔανάη Χρίστου: She is back (ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ)

Δανάη Χρίστου: She is back (ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ)

Photography by Yvonne Zachariou

Πρεμιέρα είχε Κυριακή βράδυ (14/3/2023) η Δανάη Χρίστου, σε ένα κατάμεστο χώρο στη μουσική σκηνή ΚΥΚΛΟΣ στη Λεμεσό.

Με τίτλο του show I AM BACK, η ταλαντούχα ηθοποιός και show woman, κατάφερε να γεμίσει ασφυκτικά, ένα από τα αγαπημένα μαγαζιά των Λεμεσιανών. Η μουσική σκηνή Κύκλος στο κέντρο της πόλης, είναι γνωστό πως φιλοξενεί πολύ προσεκτικά καλλιτέχνες και shows και στα σίγουρα δεν έπεσε έξω, όταν αποφάσισε να παραχωρήσει τις Κυριακές του στην πολύκροτη επιστροφή της Δανάης Χρήστου.

To stand up comedy show που προετοίμαζε καιρό η ηθοποιός όντως μας έκανε να ανυπομονούμε για την επιστροφή της και άφησε δικαιωμένους όσους πρόλαβαν μια κράτηση στην πρεμιέρα. Τα κείμενα του συγγραφέα Μιχάλη Παπαδόπουλου σε συνδιασμό με τον αυθορμητισμό της ηθοποιού έκαναν το κοινό να φύγει με πονεμένους κροτάφους από το ασταμάτητο γέλιο.

Στο κοινό εντοπίσαμε πολιτικά πρόσωπα, γνωστούς επιχειρηματίες, ποδοσφαιρικούς παράγοντες, ηθοποιούς, δημοσιογράφους, και σημαντικά πρόσωπα της πόλης και προσωπικότητες όχι μόνο από τη Λεμεσό αλλά και την πρωτεύουσα.

Η αγάπη που υπάρχει στο πρόσωπο της ηθοποιού, φάνηκε από τα γεμάτα τραπέζια από κόσμο που ανυπομονούσε για την επιστροφή της.

Οι επόμενες Κυριακές της Λεμεσού απέκτησαν ένα λόγο για να ξεκουνηθούμε από το σπίτι και να προλάβουμε τα show που απομένουν.

Η μουσική επένδυση της Χριστίνας Στυλιανού και του Αντώνη Γεωργίου, τα κοστούμια της Βικτώριας Σαρρή συνθέτουν το stand up με όρους έξω από ένα λιτό και κοινότυπο stand up comedy show. Κάτι που έλειπε καιρό από την Κύπρο για να επανατοποθετηθεί το είδος αυτό σε κάτι πολύ παραπάνω.

ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ by Yvonne Zachariou

Μέγας χορηγός των παραστάσεων η baby boutique Mamatoto
Χορηγοί Επικοινωνίας: Κανάλι 6 & Limassol today
Χορηγοί Piperaris, AA makeup, Hair factory, Ilussion Hair Salon.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης