Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗFASHION & BEAUTYExtensions Lashes & Lash Lift Botox Keratin 

Extensions Lashes & Lash Lift Botox Keratin 

Τα lash extensions είναι ό,τι πιο hot στο γυναικείο πρόσωπο. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες, σε κάνουν να φαίνεσαι πάντα μακιγιαρισμένη χωρίς να ξοδεύεις ώρες στο καθρέφτη. Ακόμα κι αν θες κάτι παραπάνω από -απλά- ένα καθημερινό περιποιημένο look, με τις βλεφαρίδες και μόνο ένα κραγιόν, έχεις το αποτέλεσμα σε δύο λεπτά. Η Χρυστάλλα Κλεάνθους μας μαθαίνει όσα χρειάζεται να ξέρουμε για τον κόσμο του lash beauty.

Γράφει η Χρυστάλλα Κλεάνθους*

Νέο φετίχ η ψεύτικη βλεφαρίδα

Τα extensions είναι η νέα τάση για όλες τις γυναίκες που θέλουν να έχουν ένα σαγηνευτικό βλέμμα. Με τις ψεύτικες βλεφαρίδες, φαίνεσαι πάντα βαμμένη χωρίς να έχεις βάλει make up. Μόνο με ένα κραγιόν, και είσαι έτοιμη.

Limassol Today - 1 8

Η ψεύτικη βλεφαρίδα χρειάζεται καθημερινή περιποίηση

Με ειδικό αφρό βλεφαρίδων τις καθαρίζουμε επί καθημερινής βάσεως, σαπουνίζοντας τες και κτενίζοντας τες, για να φαίνονται πιο έντονες. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουμε οποιεσδήποτε αλλεργίες στα μάτια, και τις διατηρούμε καθαρές.

Limassol Today - 2 3

Lash Lift Botox Keratin

Ακομα μια τάση που δίνει Boost στης φυσικές βλεφαρίδες. Ανυψώνοντας τες, βάφονται από την τεχνήτρια βλεφαρίδων, και έπειτα γίνεται θεραπεία με κερατίνη και με κολλαγόνο. Έτσι καταλήγουμε σε ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, τονίζοντας και θρέφοντας τις φυσικές βλεφαρίδες. Η διαδικασία παίρνει μόνο μία ώρα.

Limassol Today - 3 4
*Lash Educator Cyprus

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης