Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗJOURNALΠΑΡΑΞΕΝΑΜπύρα από μέλι, κουμ κουάτ και κόλιαντρο

Μπύρα από μέλι, κουμ κουάτ και κόλιαντρο

Έχετε γευθεί ποτέ μπύρα από μέλι από τα μελίσσια του Αεροδρομίου Hagi Iwami στη Shimane Prefecture; Μήπως μπύρα από κουμ κουάτ και κόλιαντρο από τη Shiga Prefecture; Δεν μπορεί να βάλει με το νου του ο λάτρης της μπύρας που θα βρεθεί στο μπαρ μπύρας μικροζυθοποιίας Special End στο Τόκιο με τι θησαυρούς θα κάνει γευστική γνωριμία εκεί.

Το Special End άνοιξε στα τέλη της περασμένης χρονιάς στη συνοικία Kamata στο νότιο Τόκιο. Ευρισκόμενο δίπλα στον ποταμό Nomi, το μπαρ με χρωματική παλέτα σε απαλό γκρι και τα ροζ πλακάκια σχεδίασε το τοπικό αρχιτεκτονικό γραφείο Studio CHAr. Όσες και όσοι έχουν ήδη επισκεφθεί το Hi-Time, το αρχικό κατάστημα της ζυθοποιίας Omori Sanno – η οποία είναι πίσω από το πρότζεκτ του Special End -, θα εκτιμήσουν τις οπτικές συνδέσεις μεταξύ των δύο.

Όποιον τυχερό φέρουν τα βήματά του στη συγκεκριμένη περιοχή, θα ανταμείψει μια στάση στο Special End καθώς εκεί, ιδιαίτερα μέσα στην υγρασία του καλοκαιριού στην πρωτεύουσα του Ανατέλλοντος Ηλίου, θα δροσιστεί με μια μπύρα από διάφορα μέρη της Ιαπωνίας. Και για όσους θέλουν να πάρουν μαζί τους κάποια που τους τράβηξε τη προσοχή, το μπαρ προσφέρει ειδικά δοχεία μπύρας με λαβή ( https://specialend.tokyo/ ).

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης