Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗJOURNALΠΑΡΑΞΕΝΑΙρλανδός πέθανε μετά από επίθεση κόκορα Μπράχμα

Ιρλανδός πέθανε μετά από επίθεση κόκορα Μπράχμα

Ένας Ιρλανδός πέθανε μετά από επίθεση κόκορα Μπράχμα στις 28 Απριλίου 2022.

Πρόκειται για τον Τζάσπερ Κράους, όπως αποκαλύφθηκε κατά την δικαστικής ακρόασης.

Ο ντετέκτιβ Έοριν Μράουν κατέθεσε ότι είχε ειδοποιηθεί για το περιστατικό και όταν έφτασε οι διασώστες είχαν ήδη κάνει ανεπιτυχώς Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση για να επαναφέρουν τον άνδρα.

Όταν έφτασε στο σπίτι του θύματος, όπως είπε είδε τον Κράους, στο έδαφος μέσα σε μια λίμνη αίματος με τραύματα στο πίσω μέρος του ενός ποδιού του.

Στην κατάθεσή της, η Βιρτζίνια Γκουινάν, κόρη του αποθανόντος, είπε ότι εκείνη την ημέρα, είχε πάει στον πατέρα της για να του πάει φάρμακα καθώς είχε διαγνωστεί με καρκίνο ενώ είχε και νεφρική ανεπάρκεια.

Όταν μπήκε μέσα στο σπίτι κατάλαβε ότι αυτός κοιμόταν βαθιά. Δεν ήθελε να τον ξυπνήσει γιατί ο σκύλος του είχε πεθάνει πρόσφατα και ήταν αναστατωμένος.

Αργότερα εκείνη την ημέρα, ο επί δύο χρόνια ένοικος του πατέρα της, Κόρεϊ Ο΄ Κιφ, επικοινώνησε μαζί της για να της πει για το θάνατο του πατέρα της.

Αυτός φτάνοντας στο σπίτι είδε τη φρικιαστική σκηνή, σύμφωνα με τον Irishexaminer.com.

Επίσης, είπε ότι κατά τη διάρκεια της ακρόασης η τηλεόραση έπαιζε και στο τασάκι υπήρχε ένα τσιγάρο αναμμένο.

Ακολουθώντας τα ίχνη του αίματος ο ντετέκτιβ οδηγήθηκε στον κόκορα, όπου και παρατήρησε αίμα στα νύχια του.

Ο Ο΄ Κιφ κατέθεσε επίσης ότι εκείνο το βράδυ εργαζόταν μέχρι αργά και όταν επέστρεψε σπίτι γύρω στις 8 το πρωί πήγε για ύπνο αφού πρώτα τάισε τα ζώα.

Τότε άκουσε τον Κράους να του φωνάζει «έλα γρήγορα».

Ο Ο΄ Κιφ είπε ότι είδε ένα τραύμα στη γάμπα του Κράους μεταξύ άλλων.

Κάλεσε σε βοήθεια και έλαβε οδηγίες για το πώς να κάνει Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, για 25 λεπτά πριν φτάσουν οι διασώστες.

Είπε ότι ο Κράους συνέχισε να ψιθυρίζει τη λέξη «κόκορας» καθώς έχανε και ανακτούσε τις αισθήσεις του αρκετές φορές, αναφέρει το People.

Η Δρ Ανέτ Τζένιγκς έριξε περισσότερο φως στο περιστατικό και είπε κατά τη διάρκεια της ακρόασης ότι όταν έφτασε στο σπίτι του θύματος, οι νοσοκόμοι προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαπιστώθηκε επίσημα ο θάνατός του στις 3:24 μ.μ. τοπική ώρα. Είπε ότι ο θάνατός του ήταν περίεργος, καθώς ο τραυματισμός στην αριστερή του γάμπα προκλήθηκε από έναν κόκορα.

Ο Δρ Ραμαντάν Σαουτάν, ο οποίος έκανε την αυτοψία, είπε στην ακρόαση ότι το πρόσωπο και τα πόδια του Κράους είχαν αίμα πάνω τους.

Ωστόσο, δεν είχε κοψίματα στο πρόσωπό του. Η αιτία θανάτου του προσδιορίστηκε ως θανατηφόρα καρδιακή αρρυθμία λόγω σοβαρού στεφανιαίου αθηρώματος και καρδιομεγαλίας.

Το Μπράχμα είναι μια αμερικανική ράτσα κοτόπουλου. Αναπτύχθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες από πουλιά που εισήχθησαν από το κινεζικό λιμάνι της Σαγκάης και ήταν η κύρια αμερικανική φυλή κρέατος από τη δεκαετία του 1850 έως το 1930 περίπου.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης